Saç Kesim Şekilleri Lütfen yardımm hanımlarr :(

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

simla_t95

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2013
54
0
96
Malatya
Merhaba kk kadinlari. Benim saçlarım hafif dalgali kimi yerlerde alt kısımlar düz gibi üst kısımlarda yanlar da çok şekilsiz benim saçlarım çok gür ve kalım telli düz kestiremez çok geliyorlar katlı kestirdim bi kez çok hoş oldu öbürü pisman etti lütfen yardım edin saçımı göğüslerime doğru hafif üstünde nasıl kestireyim bi fikri yada deneyimi olan lütfen yazsın çok kısa olmasını da istemiyorum son bi yıldır duzlestriciydi hava olaylarıydi falan artık yavaş uzuyo

Tam benim sacimi anlattin canım ben de aynı derdi yaşıyorum o yüzden yıllardır duzlestiriciyle yaka yaka uzamaz oldu ama geçen aylarda bi aylığına bemiks ampul formülünu kullandım haftada bir parmak uzamaya başladı bide kahkul kesmistim o yüzden uzadigini daha net goruyodum . Ama sinavlarim felan derken ugrasamadim şimdi yine baslicam bütün bi yaz belime kadar uzatmayi düşünüyorum. Bence sen de uzatmaya çalış uzun saca şekil vermek daha kolay oluyo

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bende çok uzatmak istiyorum ama şu an aralarda hafif kat var çok kısa olur diye en kısa katımdan düz kestirememiştim şu an yinede saç kesimim düz sayılır ama gerçekten çok fazla saçlarım ve bana ağırlık yapıyor gibi hissediyorum nasıl kestrsem bnde bilemiyorum adam akıllı bi saç kesimi bulup rahata ersem bende gerçekten saçımı uzatıcam bu arada ben 3-4 aydır düzleştiriciye ara verdim kesitmeyi istemem sebebm çok fazla uçları yanık gibi ve kırık dolu saçlarımın onca bakım yapmama rağmen şu an sinameki kürü uyguluyorum 2 hafta sora ara vericem o ara bittikten sonra kestirip saçlarımı tekrar küre başlıycam ama hala nasıl kstrsem bilemedim çünkü katlı kesimde bi kez çok pişman oldum düz ağırlık yapıyo çok fazla geliyor saçlarım (( oy dağlarr

Saçlarının bi fotoğrafını çekebilir misin tatlım ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…