lutfen yardimm :(

ElifZehra_

İlahi Adalette Zaman Aşımı Yoktur..
Kayıtlı Üye
20 Mart 2012
277
22
118
Mrb bugun 12.günüm 7. Günde alçı plaka alındı ve burun ustune yine iki bandaj taktı .odem olsada harikaydı burun ama.bugün vandaji değiştirmek için çıkardım burun ucu kocaman şişmiş o kadar üzüldüm ki esimde kurcalamaktan mahvetmissin dedi gecermi acaba geçen haftaki güzelim burun yok şişmiş kocaman burun ucu çok üzüldüm nolur fikri olan varmı :( acaba vurdummu fark etmedenbir darbenin aldım küçükte olsa önemsiz sanıp birşey mi olmuş diorum

Mrb bugun 12.günüm 7. Günde alçı plaka alındı ve burun ustune yine iki bandaj taktı .odem olsada harikaydı burun ama.bugün vandaji değiştirmek için çıkardım burun ucu kocaman şişmiş o kadar üzüldüm ki esimde kurcalamaktan mahvetmissin dedi gecermi acaba geçen haftaki güzelim burun yok şişmiş kocaman burun ucu çok üzüldüm nolur fikri olan varmı :KK43: acaba vurdummu fark etmedenbir darbenin aldım küçükte olsa önemsiz sanıp birşey mi olmuş diorum
bandaj varken burun ince olluyor çıkarınca şişiyor en azından bende öleydi bende telaş yapmıştım ama sonra hızla indi :anneadayı: hatta hatırlıyorum keşke çıkarmasaydım felan demiştim ama boşa telaş yapmışım merak etmeyin hızla inecektir

Zamanla geçer, bekleyin.
Cnm alçı çıktığında çok güzeldi bugün sanki eski Burnum geri gelmiş hatta eskisine daha aliskindm en azından g
bandaj varken burun ince olluyor çıkarınca şişiyor en azından bende öleydi bende telaş yapmıştım ama sonra hızla indi :anneadayı: hatta hatırlıyorum keşke çıkarmasaydım felan demiştim ama boşa telaş yapmışım merak etmeyin hızla inecektir

Bende cçokkorktum cnm uüzüldüm inşallah olağan süreçtir bandajla ri çıkartmasını bile istemiyorum

Cnm alçı çıktığında çok güzeldi bugün sanki eski Burnum geri gelmiş hatta eskisine daha aliskindm en azından g

Bende cçokkorktum cnm uüzüldüm inşallah olağan süreçtir bandajla ri çıkartmasını bile istemiyorum
Şiş olduğu için size öyle geliyor olabilir burnun oturması en az 6 ay'ı bulur.

Back
X