Lütfen yardımm

Gunnes1927

18.01.2018 Bal oğlum iyiki hayatımızdasın ♡
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2016
1.212
1.375
53
Herkese günaydın.

Benim bat ekim 8de oldu daha öncesi eylül 10da olmuştu her ay 3.4 gün önce olurum normalde. Sizce bugün gebelik testi yapsam sonuç çıkar mı? Kendime söz vermiştim yapmayacağım diye ama duramıyorum yerimde resmen. Bide ovülasyon hesaplamada adet olduğun günden sayarak 14. Gün deniyor fakat benim adet döngüm 28 günde bir değil her ay 3.5 gün önce olurum bazen 10 gün önce olduğum bile olur ben ovülasyon tarihimi nasil bulacam ekim ayı boyunca hep ovülasyon testi yaptim adetten 9 gün sonra cift çizgi cikti ama diğeri daha silikti oda geçersizmiş aynı koyulukta olması lazımmış sanırım. Diğer günlerde tek cizgiydi zaten bu işten hicbisey anlamadim

Başınızı çok sisirdim ama yardımcı olabilirmisinizz

Kanda çıkar ama idrar testi için biraz daha beklesen daha iyi olur. Bende her ay 4 gün önce oluyorum genelde 9.-10. günlerim yumurtlama günü

Ozaman benim adetten sonra 14 gün saymam gereksiz dimi ?

6 gün kala dün adet oldum şaka gibi ya vücudum bana oyun oynuyor

benmde gecen sefer adetim 17.günde oldu çok erken oldu yani sat 8 ekim bugun beklenen adet günüm bir hafta önce idrar testim çok silik çıktı,yumurtlamamı takip etmedim erken yumurtladım ki bu kdr kısa sürede ögrendim,sana tavsiyem adet biter bitmez gün aşırı degerlendirmen ,hayırlısı olsun inş hakkında

Bende gün aşırı denemekten yanayım ama bu defa eşim işi inada bindirdi nasıl olacak artık bilmiyorum umudumda kalmadı zaten

Hayır aksine çok istiyoruz ben buradan okuduklarimi ve doktorun dediklerini ona söylüyorum kaliteli sperm olmasi icin gün aşırı deneyelim yada ovülasyon takibi yapalım diye. Dediklerime inanmıyor hergün denemeliymişiz bu defa hiç olmayacak diye korkuyorum

Bende gün aşırı denemekten yanayım ama bu defa eşim işi inada bindirdi nasıl olacak artık bilmiyorum umudumda kalmadı zaten
Bence çocuk için birlikte olmak istediğini her ay umudunu beklentini hissettirme çünkü bir yerden sonra erkeklerde yetersizlik hissi olup denemekten kaçıyorlar ben bugüne kadar sadece 1 kez söyledim her ay kendim takip edip kendim gizli test yapıyorum

Kuzum işte sorun bende değil eşimde tamam bende cok istiyorum ama kendimi yönetebiliyorum yani beynim onda olsa bile çok lafını yapmıyorum belli etmemek için. Ama eşim çok istekli bebek kelimesi bile onu mutlu etmeye yetiyor her yatağa girdigimizde hep ayni muhabbet ve o açıyor genelde buda galiba beni üzüyor biraz

canım burada yazanları sölemene gerek yok eşine,yumurtlama günlerinide aynı şekilde sölemene gerek yok bu sefer iki tarafta cok kafaya takıyor ve şartlıyor kendini ,şartlayınca görev gibi oluyor görev gibi oluncada stres oluyor ,stres oluncada cocuk olmuyor :))) yani demem o ki akışına bırakın ve tadını cıkarın kafanıza hiç takmayın ,bir dolu bir boş degerlendirin

Yani açık yazayim o istiyor hergün deneyelim bende diyorum ki hergün denemek faydali değil sperm kalitesi için gün aşırı yapalım oda benimle dalga geciyo inanmıyor yani o yüzden söylüyorum :)))) ah ah bi olaydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…