- 7 Ocak 2021
- 527
- 355
- 23
- 35
- Konu Sahibi EbrarZehram
Arkadaşlar bekletilen idrarla doğru sonuç cikarmi acaba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bekletilen idrar derken? Bekletilen test mi kastnzArkadaşlar bekletilen idrarla doğru sonuç cikarmi acaba
Normalde gününüzden geçermi?Günüm 5 gündür geciyo goyuslerim aşırı hassas ateş basıyor sırtım agriyo ara ara ama bugün test yaptım negatif çıktı 3 saat bekletilen idrarla yaptım test yoktu evde sabah idrarımı beklettim yaptim
Afedersin sabah ilk idrarımı bıkapta beklettim test alidim az önce yaptım negatif ciktibekletilen idrar derken? Bekletilen test mi kastnz
GecmezNormalde gününüzden geçermi?
Bekletilmiş idrar ile test yapılması,:Bu durumun yalancı pozitiften çok yalancı negatif bir sonuç ortaya çıkarma ihtimali yüksektir. HCG seviyesi idrar taze iken daha yüksek olduğundan, testin de daha isabetli sonuçlar alabilmek için taze idrar ile yapılması tavsiye edilmektedir.Afedersin sabah ilk idrarımı bıkapta beklettim test alidim az önce yaptım negatif cikti
.Normalde gününüzden geçermi?
Teşekkürler yarın tekrar yapıyımBekletilmiş idrar ile test yapılması,:Bu durumun yalancı pozitiften çok yalancı negatif bir sonuç ortaya çıkarma ihtimali yüksektir. HCG seviyesi idrar taze iken daha yüksek olduğundan, testin de daha isabetli sonuçlar alabilmek için taze idrar ile yapılması tavsiye edilmektedir.
Rica edermTeşekkürler yarın tekrar yapıyım![]()