Lütfen yardimmm

Günüm 5 gündür geciyo goyuslerim aşırı hassas ateş basıyor sırtım agriyo ara ara ama bugün test yaptım negatif çıktı 3 saat bekletilen idrarla yaptım test yoktu evde sabah idrarımı beklettim yaptim

Afedersin sabah ilk idrarımı bıkapta beklettim test alidim az önce yaptım negatif cikti
Bekletilmiş idrar ile test yapılması,:Bu durumun yalancı pozitiften çok yalancı negatif bir sonuç ortaya çıkarma ihtimali yüksektir. HCG seviyesi idrar taze iken daha yüksek olduğundan, testin de daha isabetli sonuçlar alabilmek için taze idrar ile yapılması tavsiye edilmektedir.

idrar bekletilmiş olunca testin negatif çıkma ihtimali yüksek oluoms. Bnce yeni bi test alıp sabah yapın.

Bekletilmiş idrar ile test yapılması,:Bu durumun yalancı pozitiften çok yalancı negatif bir sonuç ortaya çıkarma ihtimali yüksektir. HCG seviyesi idrar taze iken daha yüksek olduğundan, testin de daha isabetli sonuçlar alabilmek için taze idrar ile yapılması tavsiye edilmektedir.
Teşekkürler yarın tekrar yapıyım🤷

Şimdi yapsanız da çıkar. Sabah idrarı olmasına gerek yok.

Yaa hâlâ adet olmadım goyuslerim çok agriyo test yapıyorum çok sonra silik çizgi cikiyo anlamadım ben bu işten bişey ya🤔🤷

Back
X