lütfen yardımmm !!!!!!!!!!!!!!!!!

sevdaveysel

Guru
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2013
1.131
955
448
ya ben yaklasık 2 senedir aynı fırmada çalısıyorum ve baya ağır bi işim var. çalıstıgım şubeden beni müdürü istifa ettiği için başka bi şubeye gönderdiler hayır deme şansım yok, geldım.burdakı ıkı kızda martta 1 senelik olacaklar.kızların bırının ablası danısmada çalısıyor ve danısmadan bı evrak getırdı bugun diğer kızaa diyorkı al merkeze yolla buranın en kıdemlısı sensınn dıyor ustune bastıra bastıra ben duyum dıye.bende duymamazlıktan geldım ama elım ayagım tıtrıyor sınırden. ben kızlar benı sevıyor ıyı anlasıyoruz sanıyordum ama demekkı o kzın yanında bıle nasıl konusmuslarsa ve o kız nerden bana böyle laf çarpma hakkını kendınde bukuyorsa..kütfen yardım edinn ben artık nasıl bır tavır takınıp yol ızlemelıyım 8 ay sonra dugunum var baska bı işede geçmeye korkuoyrum ama huzur muzur bırakmıyorlar ınsanda.en rahatsız oldugum şey böyle olaylar..kahretsın atamadım kendımı devlete burda üni.mezunuyum onlar lıse,ne kasa ne bişeden anlarlar bana kafa tutuyprlar ya.ben ne yapmalıyım kızlar sizce

çekeceksin kenara neden böyle bir şey söyleme gereği duydun kendinde diye soracaksın... ne kafana takıyorsun böyle şeyleri senden önce yada sonra girsin orası farketmez iş tarihine değil verdiklere yetkilere bak ona kalkıp patron sen bunlarda sorumlusun diye yetki vermiş mi vermemişmi vermediyese kıdem falan uyduramaz kafalarından bende 8 yıllık elemanım yıla göreyse kıdemlilik bende müdürüm :D

çekeceksin kenara neden böyle bir şey söyleme gereği duydun kendinde diye soracaksın... ne kafana takıyorsun böyle şeyleri senden önce yada sonra girsin orası farketmez iş tarihine değil verdiklere yetkilere bak ona kalkıp patron sen bunlarda sorumlusun diye yetki vermiş mi vermemişmi vermediyese kıdem falan uyduramaz kafalarından bende 8 yıllık elemanım yıla göreyse kıdemlilik bende müdürüm :D

ya ona kesınlıkle mudur yetkısı vermedıler vermezlerde zaten ama banada vermedıler bunun en önmelı nedenıde yaşım 23e yenı gırdım yaş olarak daha buyuk olması gerketyıgını söyluyor ve bıyandanda müdür diye ad koyup maaş artırmak istemiyorlar açıkcası ama burayada herseyden anladıgım için beni gönderdiler diger şubedede müdürüm doğum iznine ayrıldıgında sorumlu olarak ben kaldım. ya ben şöyle sıkıntı yaptım sevmiyorum böyle ortamları ayıp gelıyor bana arkadan alttan alttan laf sokmalar falan yakıstırmıyorum ne bilim çok bozuldum ya

olay madem öyle patronuna söyleyeceksin sen müdür istifa etti diye getirmedinmi beni buraya getirdin o zaman yanımdaki elemanlara bu şekilde bir mail atın lütfen diyeceksin... fazlada yüz göz olmayacaksın sonuçta müdürün yerine adam seni koymuş isim vermese bile yetki vermiş diye düşünüyorum..

olay madem öyle patronuna söyleyeceksin sen müdür istifa etti diye getirmedinmi beni buraya getirdin o zaman yanımdaki elemanlara bu şekilde bir mail atın lütfen diyeceksin... Fazlada yüz göz olmayacaksın sonuçta müdürün yerine adam seni koymuş isim vermese bile yetki vermiş diye düşünüyorum..

ya evet bende öyle düşünüyorum hatta müdürüm bu şubeye geldıgımde senin kendını ıspatlamaya gerek yok zaten başarılısın hatta ben sezon açıldıgında senı gerı ıstıcem elemanımı kaybetmek ıstemıyorum dedı ama ben kıme ne kadar guvenıyorsun desenız hıcbırınede güvenmiyorum..patronu arsam benı bunn ıcınmı aradınız der yanı adam o derece rahat. Burda ıkı personel bırbırıne gırdı saçbaşa yanı,karakolluk oldular. Personelın bırını çıkarmak ıstıyorduda zaten ama tazmınat vermemek ıcın o cıksın dıye ugrasıyolardı.düşün arkadas burda sınır krızı gecırdı o sorunlu personelde bastı gıttı adamlr arayıp gecmıs olsun bıle demedıler ohh kurtulduk dedıler ya boyle bı mantık arasam bana ne derkı

Back
X