lütfen yardımmm

cikolata_hastasi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2016
131
132
53
Arkadaslar hepinize merhaba daha cok yeni hamileyim. ama felaket bir skntm war 20lik dişim dün geceden beri öyle bir agryorki anlatamam aralik ayinda ameliyatla alinckti ama'simdi artk mecbur kalicak yutma guclugu agzimi acamamaya kadar ilerledi. Doktra hemen gttm cok zorda kalmadkca duocid antbiyotik onerdi gargaralarla idare ediceksn dedi ilk 3ay mudahale cok skntli dedi bide benimkiler gömük ama hic bi gelisme yok tukrugumu bile yutamiyorum ewde yapabilecegm biseyler var mi bilen ltfn yardmci olsun

Çok sagolun ama minoset ve paroluda önermedi diş hekimim sadce agri kesici gargaralar warms onu onerdi o da fayda etmedi henuz daha 4.haftaya yeni grdi bebegm sanrm riskli dönem oldugu icin tavsiye etmedi
Bu iki ilacin da hamilelerde kullanimi güvenlidir ben de miyom agrilarim yuzunden kullanıyorum. Yine de tabiki kadin dogum doktorunuza danismakta fayda var belki size daha bir sey önerebilir.

Ben de karanfil koyuyorum. Ayrıca gargara gibi değil de fısfıs olanları var belki onlar iyi gelebilir? Doktoruna danış...

Bu iki ilacin da hamilelerde kullanimi güvenlidir ben de miyom agrilarim yuzunden kullanıyorum. Yine de tabiki kadin dogum doktorunuza danismakta fayda var belki size daha bir sey önerebilir.
Cok sagolun bugun kadin dogum doktrumla telfnla gorustm dedigniz gbi parol ve ya minoset icebilirsin dedi birkac gune gecmezse uygun bir antibiyotik yazaym dedi beklicm artik

Karanfili denemeni öneririm getçekten Ağrıyı kesiyor ama bi yarım saat kalsın dişte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…