- 22 Mayıs 2016
- 131
- 132
- 53
- Konu Sahibi cikolata_hastasi
-
Tesekkur ederim denemedim karanfil yarin alip deniyeym hemenKaranfil koyuyordum ben ağrıyan dişime hamileyken.Geçmiş olsun.
Çok sagolun ama minoset ve paroluda önermedi diş hekimim sadce agri kesici gargaralar warms onu onerdi o da fayda etmedi henuz daha 4.haftaya yeni grdi bebegm sanrm riskli dönem oldugu icin tavsiye etmediMinoset veya parol kullanabilirsin hamilelik doneminde. Gecmis olsun umarim kisa zamanda rahatlarsiniz.
Bu iki ilacin da hamilelerde kullanimi güvenlidir ben de miyom agrilarim yuzunden kullanıyorum. Yine de tabiki kadin dogum doktorunuza danismakta fayda var belki size daha bir sey önerebilir.Çok sagolun ama minoset ve paroluda önermedi diş hekimim sadce agri kesici gargaralar warms onu onerdi o da fayda etmedi henuz daha 4.haftaya yeni grdi bebegm sanrm riskli dönem oldugu icin tavsiye etmedi
Cok sagolun bugun kadin dogum doktrumla telfnla gorustm dedigniz gbi parol ve ya minoset icebilirsin dedi birkac gune gecmezse uygun bir antibiyotik yazaym dedi beklicm artikBu iki ilacin da hamilelerde kullanimi güvenlidir ben de miyom agrilarim yuzunden kullanıyorum. Yine de tabiki kadin dogum doktorunuza danismakta fayda var belki size daha bir sey önerebilir.
Karanfil aldim bugun umarim rahatlatir. Fisfisida sorucm artk gecsin istyrum corba bile icemedm yutkunamadgm icinBen de karanfil koyuyorum. Ayrıca gargara gibi değil de fısfıs olanları var belki onlar iyi gelebilir? Doktoruna danış...
Tekrardan gecmis olsun umarim ağrılarınız diner.Cok sagolun bugun kadin dogum doktrumla telfnla gorustm dedigniz gbi parol ve ya minoset icebilirsin dedi birkac gune gecmezse uygun bir antibiyotik yazaym dedi beklicm artik
Karanfil aldim bugun umarim rahatlatir. Fisfisida sorucm artk gecsin istyrum corba bile icemedm yutkunamadgm icin(
Karanfili denemeni öneririm getçekten Ağrıyı kesiyor ama bi yarım saat kalsın dişteArkadaslar hepinize merhaba daha cok yeni hamileyim. ama felaket bir skntm war 20lik dişim dün geceden beri öyle bir agryorki anlatamam aralik ayinda ameliyatla alinckti ama'simdi artk mecbur kalicakyutma guclugu agzimi acamamaya kadar ilerledi. Doktra hemen gttm cok zorda kalmadkca duocid antbiyotik onerdi gargaralarla idare ediceksn dedi ilk 3ay mudahale cok skntli dedi bide benimkiler gömük ama hic bi gelisme yok tukrugumu bile yutamiyorum ewde yapabilecegm biseyler var mi bilen ltfn yardmci olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?