Lütfen yardımmmm

Busraa977

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2019
257
51
98
28
Merhaba kızlar benim adetim 7 gün sürüyor dün 7. Günümdü bugün afedersiniz lavaboya gittiğim de kahverengimsi bir leke gördüm ve bir daha gelmedi sizce nedeni ne olabilir ilk defa başıma geliyor daha önce böyle olmamıştı gebelikle Bi ilgisi olabilirmi yardım ederseniz sevinirim

Adetinizin bitiminde mi oldu kahverengi leke Yani oldunuz değil mi adet

Evet adetim dün bitti bugün kahverengi leke geldi bir kez ve kesildi bir daha gelmedi ilk kez başıma geliyor daha önce hiç böyle olmamıştı ayrıca gaz sancısı ve aşırı derecede gaz var

Eski bir kan kalıntısı olmuştur o gelmiştir. Telaş edilecek bir durum sanmam. 7 gün zaten adetten sonra hamilelik olasılığı yoktur sanırım.

Evet adetim dün bitti bugün kahverengi leke geldi bir kez ve kesildi bir daha gelmedi ilk kez başıma geliyor daha önce hiç böyle olmamıştı ayrıca gaz sancısı ve aşırı derecede gaz var
Hani böyle sular kesilir de musluğu açınca boruda kalanlar gelir ya öyle düşün canım. Adet bitiminde hep olurdu benimde. Son kalanlar atılıyor vücuttan gayet normal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…