lütfen yardımmmmm edinnnnnnn

gamzeliimm

ben eşim ve prensesimiz
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2010
180
119
303
kızım 34 haftalık dünyaya geldi ve 3,5 aylık şuan ne mamayı nede memeyi tutmuyorrrr:50:
zor durumdayım napıcağımı bilmiyorum mamayı tutturana kadar canım çıkıyo tutmamak için direniyo çok inatçı sütüm çok az ,
mamadan tiksinmiş olabilir mi milupa yediyorum acaba cice bebe ye yada pinç ununa geçsem günde 1 öyün olarak yada farklı bir mama
çıkmazlardayım 13 ünde kontrolü var hemşiremize sorucam ama anne sütü yetersiz gelenler ne veriyosunuz yardım edinnn.

canım biberonla mı? veriyorsun.
benim kızım biberonu hiç sevmedi, hep kaşıkla verdim. Ben hep bebelac kullandım, senin dediğin markayı sevmedi ikisi de.
Pirinç unu ve cici bebe için erken daha. kolay gelsin...

canım biberonla mı? veriyorsun.
benim kızım biberonu hiç sevmedi, hep kaşıkla verdim. Ben hep bebelac kullandım, senin dediğin markayı sevmedi ikisi de.
Pirinç unu ve cici bebe için erken daha. kolay gelsin...

biberonla içiriyorum ama sorun mamayı sevmemesi sanırım çünkü bibernu tutmasında sorun yok kasıkla versem bile midesini bulandırıyoo mamanın tadını alınca

zormuş gerçekten.ne yaptın sorun çözüldümü.pirinç unu bisküvi falan yedirme sakın canım çok zararlı

zormuş gerçekten.ne yaptın sorun çözüldümü.pirinç unu bisküvi falan yedirme sakın canım çok zararlı

bugün kontrolümüz vardı 600 gram almış iyi dedi ama gecen aylara göre düşü geçen ay 1 kilo alıyodu ayda yememesinden kaynaklanıyodu mmasını değiştirdir dedi ülker hero bayby di denicem bu ayın ortalarında pürelere başlıcaz bakalım annelere allah kolaylık versin

Back
X