Lütfen yardımmmmm

ecoswee

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2025
15
1
1
22
Bu test pozitif mi oluyor anlamadım 20 gün geçti halsizlik baş dönmesi var

Eklentiler

• F0B7A604-1B9B-460F-9477-103C47A9292A.webp
    100,3 KB · Görüntüleme: 29
  • 61AA3192-AA35-4A3F-B90E-C7F0E5002094.webp
    65,6 KB · Görüntüleme: 29
  • 26CA2476-A242-4506-86FE-0BF43D299390.webp
    15,4 KB · Görüntüleme: 26
Regle daha 8 gün var benim gögüs ağrılarım falan oluyor şüphlendim de yaptım daha doğrusu ilk yaptığımda silik iki çizgiydi daha sonra çok çok çok silik bir şekilde kaldı

Regle daha 8 gün var benim gögüs ağrılarım falan oluyor şüphlendim de yaptım daha doğrusu ilk yaptığımda silik iki çizgiydi daha sonra çok çok çok silik bir şekilde kaldı
ilk fotografta hafif var gibi diger ikisinde goremedim reglinize henuz var isterseniz 3 4 gun sonra tekrarlayin testi

Evet ilk pozitif çıkıp sonra gidiyor mu testlerde
gitmemesi lazim normalde kurudukca koyulasir o yuzden gebellik testinde ilk 5 10 dakika baz alınır sonra belli bir sure gectikten sonra cikan testlerdeki cizgiler kuruma cizgisi olarak kabul edilir supheniz varsa henuz erken dediğim gibi 3 4 gun sonra tekrarlayin zaten gebelik oluşmuşsa hcg 2 gunde bir atar bu sekilde cizgi daha da koyulaşmış olur

Çok silik bir çizgi görüyorum çok çok silik daha 8 gün var adetime erken diye mi acaba negatiflerde bembeyaz oluyor diyorlar da şüphelendim bende olabilir mi

Çok silik bir çizgi görüyorum çok çok silik daha 8 gün var adetime erken diye mi acaba negatiflerde bembeyaz oluyor diyorlar da şüphelendim bende olabilir mi
Yaşadığınız belirtilerle Çizginin koyuluğu tutmuyor
Çok erken yani o belirtiler için ama içinize sinmezse kan verin

Adetinize daha 8 gün varmış testi yapmak için çok erken stres yapmayın çok düşünmeyin adet gününüzde adet olmazsanız tekrar test yapın inşallah güzel haberler alırsınız her sey gönlünüzce olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…