Regle daha 8 gün var benim gögüs ağrılarım falan oluyor şüphlendim de yaptım daha doğrusu ilk yaptığımda silik iki çizgiydi daha sonra çok çok çok silik bir şekilde kaldı
Regle daha 8 gün var benim gögüs ağrılarım falan oluyor şüphlendim de yaptım daha doğrusu ilk yaptığımda silik iki çizgiydi daha sonra çok çok çok silik bir şekilde kaldı
gitmemesi lazim normalde kurudukca koyulasir o yuzden gebellik testinde ilk 5 10 dakika baz alınır sonra belli bir sure gectikten sonra cikan testlerdeki cizgiler kuruma cizgisi olarak kabul edilir supheniz varsa henuz erken dediğim gibi 3 4 gun sonra tekrarlayin zaten gebelik oluşmuşsa hcg 2 gunde bir atar bu sekilde cizgi daha da koyulaşmış olur
Çok silik bir çizgi görüyorum çok çok silik daha 8 gün var adetime erken diye mi acaba negatiflerde bembeyaz oluyor diyorlar da şüphelendim bende olabilir mi
Çok silik bir çizgi görüyorum çok çok silik daha 8 gün var adetime erken diye mi acaba negatiflerde bembeyaz oluyor diyorlar da şüphelendim bende olabilir mi
Adetinize daha 8 gün varmış testi yapmak için çok erken stres yapmayın çok düşünmeyin adet gününüzde adet olmazsanız tekrar test yapın inşallah güzel haberler alırsınız her sey gönlünüzce olsun