Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
7 aydır korunmuyoruz...eşimin testleri gayet iyi cıktı ben de iki kere normal kontrole gittim yumurtalıklarım normal görünüyordu düzenli adet oluyorum fakat cok steres yapıyorum...sizce ne yapayım dr tekrar gideyim mi........
canım stres yapma en buyuk sıkıntı bu zaten hamıle kalamamada hem bır nsene dolmadan herhangı bıseye baslamıyor doktorlar herseyınız temız cıktıysa endıse etme olur allahın ıznıyle ama esınde sende rahat olun stres yaptıkca olmuo
7 aydır korunmuyoruz...eşimin testleri gayet iyi cıktı ben de iki kere normal kontrole gittim yumurtalıklarım normal görünüyordu düzenli adet oluyorum fakat cok steres yapıyorum...sizce ne yapayım dr tekrar gideyim mi........
Neyle korunuyordunuz bilmiyorum. Çünkü korunma yöntemlerinde yumurtlamanın geri dönüşü uzun süre biliyor.(1 yıl Bile olabilir.) Gebe kalamama konusunda stres de çok büyük bi faktördür. Hazır yaz gelmiş güzel bi tatile çıkın ve vücudunuza şu sinyalleri vermekten vazgeçin" gebe kalamıyorum" 3-5 ay hamilelikle ilgili hiç birşey düşünmeyin. Büyük ihtimalle bu sürecin sonunda size tebrik mesajı yazacağız. :)