Çocuk Hastalıkları Lütfen yardmcı olurmusunz

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Mirayikra

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2019
33
7
86
32
Mrblar 4 yaşında bir oğlum var ve dün sağ gögsünde kaburga kemiğinin az cıkık oldugunu gördüm acıyormu oğlum diorum hayır dio ama panikledm saglık ocagı yakın die bir götürdüm bana zayıflıktan veya vücud yapısından öyle olabiliceğini söyledi veya başka nedenlerde olabılır dedi hafta sonu oldugu için gene acile git röntgen cekilsn ona göre yönlerdirirler dedi gittim röngteni cekti ben birsey göremiyorum polikiliğine gel dedi aksi gibi bugunde götürdm randevm onaylanmamıs giremedm kafayı yicem cok korkuyorum yarn gene gidicem ama böyle birsey basına gelen varmı içim içimi yiyo rahat değilim ne olur yardm edin

neyden şüpheleniyorsunuz tam olarak?
ağrı sızı yok, doktor da görmüş. ee?

Normal acil doktoru gördü gene getir bakılsn dedi hani demekki başka sebebde olabiliyo die insan panık yapıyo net bir sonuc alamadm acaba böyle bir durum yaşayan varmı die sordm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…