lütfen yargılamadan fikir belirtir misiniz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
benim etrafımda böyle bir durum olsa, saniyesinde gerekli yerlere şikayetçi olurum.

Dün parkta oynayan çocukları bugün dağda piknik yapanlarla arkadaşlarını dükkana toplayab bakkalı şikayet ettim. Anında gelip müdahale ettiler. Komşuları bile takip ediyorum birbirine gidip gelen var mı diye. Nişan yapan olsa baskın yaptırırım valla. Hiç acımam.

Telafisi olacak şeyler için bu gibi kötü sonuçlara yol açmayın lütfen. Herkesin elini taşın altına koyması lazım.

Tabi ki eşimizle ayrı odalarda kalmıyoruz lakin 2/3/4/5 kişi ile 10/15 kişinin aynı evde olması durumunu kıyaslayamazsınız ..

Tarih ve nikah şekerleri hayatınızdan daha mı önemli? Yargilamiyorum ama Yazdıklarınızdan bunu çıkardım ben...

Benim ağustos sonu düğünüm var(dı). Düğünü bile erteledim nişan ne ki?
Ayrıca nişanım da uzak bir akrabanın vefatı sebebiyle 1 ay ertelenmişti.

Hamile kalmaya çalışanlara gelecek olursak (aralarında bende varım) “ya hemen olmazsa”yı düşünüyoruz bizde belki de bizimki de yanlış bilemiyorum 🙄

Canım benim işi kardeşim perşembe günü nişanladı biz oğlan tarafı anne baba kardeş bizim taraf anne baba kardeş olarak evde öpusmeden tokalasmadan girenlere el dezenfektani vererek gayet güzel ve sakın bir şekilde yaptık herkes anlayışlı idi bebeklerim var diye her ellerini yikadi limon kolonyasi ile dezenfekte oldu hiç bir sorun çıkmadı
Perşembe gunu olmus daha. Bekleyin bakalım yirmi gun..

Hayırlı geceler hanımlar. Ülkece zor bir dönemden geçiyoruz. Daha doğrusu dünyaca. Mayısta düğünüm vardı iptal etmek zorunda kaldık corona dolayısıyla. Konu ablam. 5nisanda nişanı var-dı yani ne olacak bilmiyoruz salon nişanıydı haliyle iptal oldu ama yüzükler alındı içlerine tarihleri yazdırıldı 300 tane nişan şekeri yaptırdı üstünde tarihleri var yine 5nisan olarak. Hem bu salgın için hem de nişan olayı için çok üzgün. Size sorum şu
Biz bu nişanı evde sadece karşı tarafın ailesiyle yapsak öpüşme tokalaşma olmadan ayrı ayrı oturarak, olur mu? Ve de nişanla ilgili herhangi bir fotoğraf paylaşıldığında gelecek kınamalara karşı da çekimseriz açıkçası. Lütfen kötü söylem ve yargılama gibi yorumlar yapmayın zaten hassas bir dönem. Bu dönemde maskelerle nikah kıyan ve yine bu dönemde hamile kalmaya çalışan insanlarımız da var sonuçta. Yargılamıyorum asla ama sonuçta her çift işten gelince ayrı koltuklarda oturup ayrı odalarda uyumuyor. Nasıl nişan düşünürsünüz şu durumda diye bağıracaklar zahmet etmesin, hayat bir şekilde devam ediyor. Tedbirler alınarak bu iş mümkün olur mu esas sorum budur. Teşekkürler..
Bence erteleyin.Durum düşündüğümüzden de ciddi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X