• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lutfen yargılamadan okuyunuz

sedaaa27

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2013
225
4
26
Bolu
oncelıkle belırteyım kı kendıme sayfa acmayı beceremedıgım ıcın buraya uye olan arkadasımın sayfasındAN yazıyorum ben ceyda..ıyı bır egıtım almıs 29 yasında evlı bır bayanım.her sey on yıl once basladı unıvesıteyı kazanmamla bırlıkte baska sehırw gıttım ve memlekettekı erkek arkladasımı ılk fırsatta terk ettım lıse mezunuydu gelecegımıza olamaz dıye dusundum bıraktım o zamanlar cok mutluydum tabı ona acımadan bıraktım ortada zavallı bana dcedıler gıbı asıktı ama cok gururluydu benı rahatsız etmedı hayatına devam ettı sessizce.bırkac ay sonra pısmanlık duymaya onu aramaya basladım telını degıstırmıstı kuzenım ortak arkadasımızdı telını ıstedım vermedı nısanlandıgını soyledı ınanmadım ama ısrar etmedım o yaz memlekete donmedım tum yaz stajdaydım ıstanbulda..estesı yaz memlekete geldıgımde kuzenıme gıttım oturmaya ve orada onun evlendıgını duydum dısarı cıktım hıckıra hıckıra aglamaya basladım kımse gormeden eve geldım.hakkım yoktu bılıyorum ama kuzenımın telınden onun nosunu aldım gızlıce msj attım mutluluklar dıledım esı gordu tabı ve bana hakaretler yagdırdı..okula dondum hayatıma gırenler oluyordu ama kımseyle mutlu oalmıyordum yalnız kaldıgım anda hep o aklımdaydı kımseyle mutlu olamadım ılıskılerım işlerım hep ters gıttı kımse benı onun gıbı sevmedı o haklıydı kımse benı onun gıbı sevemezdı gecen yıl cıktıgım kısıyle evlendım ama mutlulugu huzuru bulamadım bosanma asamasındayız tam on yıl gectı ama hala onun bedduasının bedelını ödüyorum bazen dayanamayıp face e bakıyorum esıyle cocuklarını goruyorum bırı kız bırı erkek..tam 8 yıldır evlı..o mutlu ben hala aglıyorum sakın yanlıs anlamayın cok haksıızm bılıyorum sadece paylasmak ıstedım

Başka bir üyenin nickini kullanmak yasak diye hatırlıyorum site kuralları gereği. :31:

Konunuza gelince bence sizde saplantı olmuş yoksa beddua vs. ettiğini düşünmüyorum o kişinin. Kendinizi sizi onun kadar sevecek birinin olmadığına o kadar inandırmışsınız ki evliliğinize bile gerekli değeri veremediğinizi düşünüyorum.

herkes hayatını yaşıyor geçmişe dönüp saplantıya girmek anlamsız. Kaldı ki evli olduğunu bile bile mesaj atmış olmanız da hoş olmamış.Bence artık kendi hayatınızı yaşayın.

Ben bu konuda senin haksız veya beddua almayı hakedecek birşey yaptığını düşünmüyorum.O an ki düşünce yapına göre kendine uygun görmemişsin ve kısmette olmamış zaten.Eğer gerçekten sevseydin,gerçekten çok iyi uyumunuz olsaydı gözün ne tahsil görürdü,ne başka birşey.Sen biraz hırs yapmışsın.Ama nihayetinde evlenmiş yuvanı kurmuşsun.Evliliğin yürümedi diye,eski sevgiliye bağlaman doğru değil.10 yıl ya.10 yıl da neler unutuluyor da bir çocukluk aşkı mı unutulmayacak.10 yıl unutamayacak kadar sevseydin bu raddeye gelmez,evlenmez nişanlandığını duyduğun anda harekete geçerdin.Kendini kandırma.Onunla evli olsaydın çok mutlu olacağının garantisi mi var.Takıntı yapmışsın.

sen sadece kendını düşünüyorsun..
adam mutlu huzurlu çocukları ve karısıyla..
onların huzurunu kaçırmaya ne hakkın var..
böyle yapınca adam sana döncek mı sanıyosun ne?
daha cok kenetlenmıslerdır..
allah mutluluklarını daım etsın..

esımın ılgızsızlıgı aılesıne asırı duskunlugu yuzunden bosanma asamasındayız fakat ben evıme gereken özenı gosterdım emın olun

Son pişmanlık fayda etmez.Ama ortada bence beddualık bir durum yok.O an için şartlar öyle gerekmiş bırakmışsınız.Herkes her çıktığıyla evlenicek diye bi kural yok.O zaman her terkedene beddua tutsaydı ohooooo.Bencede arkadaşların dediği gibi artık kendi hayatınıza bakın.Face ten falan takibi bırakın.Evlenmiş çoluk çocuğa karışmış.Huzursuz etmeyin...

kımseyı huzursuz ettıgım yok sadece eskı gunlerı unutamıyorum onunla hıcbır ıletısımım yok zaten esıyle ve cocuklarıyla bırlıkte..

çocukça bi davranış sergilemişsin o zamanlar ama o senin kısmetin değilmiş, evlilik işleri kaderdir. Kendini üzme. Şuanki bunalım dolayısıyla da kafan karışık.. İlk aşk iz bırakır ama unutulmaz diye bişi yok emin ol

sen sadece kendını düşünüyorsun..
adam mutlu huzurlu çocukları ve karısıyla..
onların huzurunu kaçırmaya ne hakkın var..
böyle yapınca adam sana döncek mı sanıyosun ne?
daha cok kenetlenmıslerdır..
allah mutluluklarını daım etsın..

Aminn .
Çok bencilsiniz .
Bu yaptiginiz çok basitçe bir hareket bence .
Kimsenin mutluluğunu bozmayin .

Onun sana delice aşık olduğunu seni çok sevdiğini söylüyorsun adam eğer gerçekten öyle olsaydı senin peşini bırakmaz,gidip başkasıyla evlenmezdi.

Senin derdinin bir çözümü yok sen pişmansın diye adam mutlu evliliğini,çocuklarını bırakıp sana gelemez ya.

Bu duygularından kurtul ve kendi yoluna bak.

evliliğinde yaşadığın şu anki durumu geçmişe bağlaman hiç doğru değil.kaldı ki bütün erkekler evliliklerinin ilk dönemlerinde bekarken olmadıkları kadar ailelerine bağlanırlar.benimki de öyle.bekarken eve uğramazmış.şimdi ordan çıkmak istemİyor.böyle olunca da ilgisizlik baş gösteriyor evliliklerde.bece şu an yapacağın en doğru şey yuvanı kurtarmaya çalışmak olsun.al eşini karşına konuş yapıcı bir şekilde.sen üstüne gitmedikçe zamanla kendi ailesinden sana doğru gelecek zaten.geçmiştekini de boşver ya dönüp dönüp bakma.şöyle düşün bir de eğer çok çok bağlı olsaydı sana beklerdi evlenmezdi kimseyle.
yani kendi hayatına bak canım.yuvanı kurtar derim.Allah yardımcın olsun

Back
X