lütfen yargılamadan yardım edin

ncakir89

Guru
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2009
1.126
3
358
Bursa
arkadaşlar sizden nolur bi destek yardım ne bileyim moral istiyorum...

ben evleneli 3 sene oldu 1,5 yaşında bir kızım var.evliliğimde kötü giden birşey yok şükürler olsun.eşim çok ii bir insan herşeyimi dört dörtlük karşılamaya çalışır.ben çalışmıyorum daha dogrusu çalışamıyorum burda kızıma bakıcak kmsem yok.

konuya gelirsek.dogumdan sonra heleki şu sıralar eşime karşı çok soguk hissediyorum kendimi.ne bileyim bazen çok iyi hissediorum ama çogunlukla ona yaklaşmak onu öpmek ve dahası bana yaklaşmaya çalıştıgında geri çekiorm kendimi :5:
dün akşam çok kötüydüm 2 haftadr hastaydık ikimizde eehaliyle adam yakınlaşmak istedi 2 gündr hep oyalıorum ama akşam resmen istemedi içim oda bunu anladı ve mecbur değilsin anlarım diyerek kalktı yanımdan

neden böyle oluyor anlamıs değilm seviorum eşimi hemde çok böyle olsun bende istemiorum ama bazı duyguları bastıramıorum içimde.
nolur bana akıl verin bişeyler söyleyin sizce ne yapmalıyım.
asla ve asla bosanmak istemiorum seviorum eşimi ama yapamıorum yakınlaşmak istemiorum.

eşin farklı şeyler düşünmeden bence hemen konuşmalısın neden böyle olduğunu anlamadını ama onu çok sevdiğini sölemelisin genelde doğumdan sonra bu tür şeyler olduğunu söylüyorlar annelikten dolayı eşliğin unutulduğu söyleniyor belki ondandır:S

ben hamileyim ve seni anladığımı düşüyorum bence şuan anneliği ön planda tutuyorsun ama eşinin de üzerinde hakkı var bunları konuşsan biraz zaman istesen iyi olur erkekler çok nazlımdır sana kırılabilir ve uzaklaşabilir aynı şeyi sen yaşasan nasıl hissedeceğini düşün ona göre eşine şefkat göster derim.

Hem dogum sonrasi olur boyle şeyler .. belki de nazar buyu falan yapılmış olabilir.. yer temizleme suyuna biraz sirke damlat evi sil. Dua et bol bol... etrkege fazla naz yapinca mutlulugu baskasinda ariyorlar sakin yol verme buna

Canim emin ol doğumdan sonra bir çok bayanin hissettiğini yaşıyorsun. .Bende ayni şeyleri yaşadım fakat zamanla düzeldi. Yavaş yavaş düzelir merak etme.. eşine de bu durumu anlatmalisin ki seni anlasın bence. .

Back
X