Lütfen yargılamayın.bir akıl verin.

Lililolalemon

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2020
22
-25
1
41
İki yıl önce ilişkim bitti, hayatımda uzun süredir biri yok derken ve sevgi eksikliği varken birinden hoşlanmaya başladım.
Bu adam evli iki çocuklu ve şirketin müdürü.nasil oldu bilmiyorum.basta çok antipatik gelmişti.ama sonra bunu anlatması zor hoşlanmaya başladım ve bu sebeple ondan uzaklaştım.bi yanlış bişi.sonra o bana benim ona başka nedenle tavır aldigimi düşünerek tavır aldı.gunaydin bile demedi, yüzüme bile bakmadı.oyle olunca ben bundan rahatsız oldum, en azından günaydın diyelim dedim.
Sorun şu ki adam herkese karşı iyi, sorun bende, onu gördüğüm zaman elim ayağıma karışıyor, sapsallasiyorum, bu adamdan hoşlanmaktan kendimi alamıyorum.adamla reel bir ilişki yaşama olayım kesinlikle olamaz, öyle bir planım yok.sadece o kadar kötü giden şeyin arasında onu görmek hoşuma gidiyo, ona yakın olmak iyi hissettiriyor.kendimi alamıyorum.ote yandan bu iş arkadaslarim tarafından anlaşılırsa çok kötü olur.
Boyle bir durum da ne yapmam.lazim.evde, dışarda heryerde bu adam aklıma geliyor.yakisikli da değil, anlamıyorum.ses tonu konuşması duruşu hoşuma gidiyor ne yapmalıyım.bugune kadar hep mudurlerden hoşlandım, işyeri patronu vs.her işyerinde bu oldu.bende sorun var snairim

Beni anlamıyorsun, adamı ayartmaya calismiyorum.benim hislerim var.insnai bir durum
Insanlikta böyle bir durum yok güzelim. Insanlikta denklik diye bir kural var. Hatta nesnelere bile bu kural uygulanıyor. Bu nesneler mesela davullar.
Memelektte bekar adam mi yok. Git insani duygularini onlarla yasa

Sen evde kocanın kirli donlarini yıkarken elin kızı gelsin koca na göz diksin. O kızın gözünü de karsilik verirse o kacanin gözünü de oyarim .
Zaten corana şüphem var senin yüzüne yüzüne hapsirasim geldi.
Anlamıyorsunuz.ben bu durumdan hoşlanmıyorum.bn de istemiyorum

Sen beni anladın mı.ben kimseyi ayartmaya çalışmıyorum.salfirmasinlar bana
Anladım.
Ama bu çok saçma sen de farkındasın.
Adamın statüsüne hayran olabilirsin.
Boşluk denen zirvada heba olmadan kendine kendin gibi birisini bul.
Bu tip durumlarda hataya meyil nereden, nasıl gelir bilinmez.
O sebeble aklından oldukça çıkarmaya ve hayatına daha sosyalleserek devam etmeye başla.
Adam ununu elemis, elegini duvara asmış.
Evli barkli.
Seni yargılamiyorum.
Ama kendine bunu yapma.

Back
X