Doğuma Hazırlık LUTFEN YARRRDIIIM :[ Kraft Twist RLX Travel Sistem Bebek Arabası

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

hazzell

Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2014
20
0
6
35
Kocaeli
Merhaba arkadaslar kraftın twist arabasını cok begendım fakat kafam coook karısık ılk bebegım ve ne alacagıma karar veremedım bebegım ekım ayında dogucak kıs bebegı bu arabayı kullanıp memnun kalan arkadaslar varsa veya sıkayeti oalan arkadaslar bana yardımcı olabılırsenız cok sevinirim tesekkurler....

bende bu arabayı gerçekten çok beğendim ve çok sağlam duruyor zaten sağlammışta ; kuzenim bu arabadan kullanıyor ve çok memnun kaldığıı söylüyor bende bu arabadan alıcam fakat fiyatı biraz güzel ve her yerde aynı zaten :) ama çocuklarımız için değer :) ve diğer arabalar gibi çin malı da değil ALMAN MARKASI KRAFT

Ayni arabayi bende begendim ama braz daha arastirdiktan snra vazgectim ve baska bi arabada karar verdm Kraft gzl ama 1159 suanki fiyati wei-b wb1011 almaya karar verdim alman markssi oda ve fiyati 650 civari ben 1 milayara hem besik hem araba hem kıyafet alirim bence

Back
X