Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence direkt bi kan verinyirmi güne yakındır beyaz akıntım var son on gündür beyaz uzayan ve sık sık gelen parçalı akıntım var kaşıntı yanmam yok göğüslerim çok şiş başımda dönüyor sol kasığımda bazen batma oluyor adetime iki gün var test yapsam çıkar mı bunları yaşayıp hamile olan
yarında pazar eczaneler kapalı test alıcaktım ama meraktan duramıyorum sorayım dedimBence direkt bi kan verin
beyaz ve yapışkan parça parça akıntı benim şüphelenmeme sebep oldu hiç yaşamıyordum böyle bişeyBenim de aynıı sürekli beyaz akıntım var ovulasyonda pik yok ama 5 temmuzdan beri deniyoruz
Regl e kac günün var canım, benim göğüs ağrısı ve karın şişkinliği en büyük belirtimdibeyaz ve yapışkan parça parça akıntı benim şüphelenmeme sebep oldu hiç yaşamıyordum böyle bişey
iki gün var hep günümde olurum benimde göğüslerim çok şiş ve damarlarım belli oluyor adet dönemimde karnım hep şişkin oluyordu zaten geneldeRegl e kac günün var canım, benim göğüs ağrısı ve karın şişkinliği en büyük belirtimdi
reglime iki gün varYumurtlama zamanı da böyle oluyor diyorlar ben de yumurtlama mı acaba diyorum regl 11 gün var benim. Sizin kaç? İnşallah bebeğimiz gelir![]()
2 gün varsa çıkabilir erken gebelik testi ileiki gün var hep günümde olurum benimde göğüslerim çok şiş ve damarlarım belli oluyor adet dönemimde karnım hep şişkin oluyordu zaten genelde
yarın açık eczane bulursam yakında ilk işim gitmek yoksa duramam çok çişiniz geliyor muydu2 gün varsa çıkabilir erken gebelik testi ile
Evet şuan hâlâ sık idrara çıkıyoruzmyarın açık eczane bulursam yakında ilk işim gitmek yoksa duramam çok çişiniz geliyor muydu
Benim 7 gün öncesinde erken gebelik testinde çıktı 4-5 gün kaladan itibaren kasette de çıktı. Belirtilerimiz de benzermiş eğer istiyorsanız inşallah vardıryirmi güne yakındır beyaz akıntım var son on gündür beyaz uzayan ve sık sık gelen parçalı akıntım var kaşıntı yanmam yok göğüslerim çok şiş başımda dönüyor sol kasığımda bazen batma oluyor adetime iki gün var test yapsam çıkar mı bunları yaşayıp hamile olan varsa yazabilir mi
İlinizdeki nöbetçi eczanelere bakın belki yakındadıryarın açık eczane bulursam yakında ilk işim gitmek yoksa duramam çok çişiniz geliyor muydu
hangileri benzer belirtiler var acaba akıntı vs var mıydı benimki gibi iki gün önce de uyandığımda aşırı midem bulanıyordu psikolojik mi diyorum bazen kendimeBenim 7 gün öncesinde erken gebelik testinde çıktı 4-5 gün kaladan itibaren kasette de çıktı. Belirtilerimiz de benzermiş eğer istiyorsanız inşallah vardır
sağlıklı doğsun minikBenim 7 gün öncesinde erken gebelik testinde çıktı 4-5 gün kaladan itibaren kasette de çıktı. Belirtilerimiz de benzermiş eğer istiyorsanız inşallah vardır
Çok fazla beyaz akıntım vardı hala varhangileri benzer belirtiler var acaba akıntı vs var mıydı benimki gibi iki gün önce de uyandığımda aşırı midem bulanıyordu psikolojik mi diyorum bazen kendime
Gogusde damar belirginligi benim ilk gebelikte belirtilerimden biriydiiki gün var hep günümde olurum benimde göğüslerim çok şiş ve damarlarım belli oluyor adet dönemimde karnım hep şişkin oluyordu zaten genelde
teşekkür ederim bilgiler için test yaptığımda yazarım buraya yineÇok fazla beyaz akıntım vardı hala var
Göğüslerimde hafif acımayla başlamıştı o zamanlar, şu anda ağrı ve dokununca acıma var (reglime hala 2 gün var)
Çok sık idrara çıkma, sistit gibi
Hafif mide bulantısı, kokuları daha fazla algılama
Çok uyku ihtiyacı
Kasık ağrısı hafifti, şimdilerde arttı
uçlarının yanında belirginleşti benim ve dolgunlaştı normalde adetime 5-6 gün kala olur ama bu ay çook erkenden şiştiGogusde damar belirginligi benim ilk gebelikte belirtilerimden biriydi