• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lütfen yorum yapın arkadaşlar...

serapgnr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2008
18
0
86
Denizli
merhaba arkadaşlar;

sizlere bir soru sormak istiyorum.benim anlam veremediğim birşey oldu bugün.eşim daha birkaç aydır tanımış olduğu ve sadece 3-4 kez görmüş olduğu bir kadının yanına gidip 2.5 saat sadece onunla oturup muabbet etmiş.normalde bayların yanına gittiğinde bile (arkadaşlarıda dahil) bu kadar kalmazdı.bu beni çok rahatsız etti.ve bana hiç mantıklı gelmedi.sabahtan beri düşünmeden duramıyorum.siz olsanız bu durumda ne düşünürdünüz?

yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar.

ne münasebet canim..olurmu öyle sey.....o size izin verirmiydi ayni durumu...benim kocam böyle birsey yapacak bende normal karsilayim...kiyameti koparirim valla.....

iyide bu kadin neyin nesi..bu samimiyet nerden geliyo...

ben hiç hoş karşılamazdım.ama eşim diyorsun, bekar yazıyor, evli misin ?

evet evliyim bekarken üye oldum halada değiştirmedim.akşam üzeri eve gelip birde kadının bizim arabasında meyve kasaları varmış onları evine götürecekmişiz dedi kadının.sinir oldum hiçbir şey demedim ama deliriyorum şu anda.kadını 1 kere gördüm tavırlarından anladığım kadarı ile rahat bir kadın.bence öyle olmasaydı eşim salaklık edip yanına gitmezdi.haksız mıyım?tabi bu eşimin haklı olduğunumu gösterir tabiki hayır.

acaba kadının yanına sadece sohbet içinmi gitmiş yoksa iş alışverişinemi??CADIARZU
acaba kadın kaç yaşında eşin kaç yaşındaCADIARZU

Canım ister evli ol,istersen hayatındaki erkek olsun ,bu önemli değil.Arkadaşlar evli-bekar oluşuna takılıyorlar. Bence bir erkeğin bu davranışı bir tercihtir.Yani o kadınla onca saat sohbet etme tercihidir.Kimse hoşlanmadığı biriyle onca saat muhabbet etmez.Hislerime güvenirim: Hayatındaki erkek o kadından hoşlanıyor.Ne derse desin onun savunma mekanizması olacaktır.Ben böyle bir şeyi asla hazmetmezdim sevgili hemşehrim...

müşterileri idi ama işle ilgili değil muabbete gitmiş.kadın eşimden birkaç yaş büyük ama rahat tavırlı bir kadın.sohbet bile olsa onca yıllık arkadaşları var bay arkadaşları var neden bu kadın?ve neden bu kadar uzun süre?ben anlam veremiyorum.ben böyle birşey hayatta yapamazdım.herşeyden önce eşime olan saygımdan yapamazdım.ama saygı karşılıklı değilmiş bizde.

Canım ister evli ol,istersen hayatındaki erkek olsun ,bu önemli değil.Arkadaşlar evli-bekar oluşuna takılıyorlar. Bence bir erkeğin bu davranışı bir tercihtir.Yani o kadınla onca saat sohbet etme tercihidir.Kimse hoşlanmadığı biriyle onca saat muhabbet etmez.Hislerime güvenirim: Hayatındaki erkek o kadından hoşlanıyor.Ne derse desin onun savunma mekanizması olacaktır.Ben böyle bir şeyi asla hazmetmezdim sevgili hemşehrim...

aynı şeyi düşündüm banada hoşlanıyor gibi geldi.zaten eşim bana pek yakın değildir.1 yıllık evliyim ama o kadar çok sorunumuz oldu ki.say say bitmez.bir türlü bana bağlanamadı.yani beklerim ondan başka birine yakınlaşmasını ve hoşlanmasını.ama bu kadarda gözüme sokması incitiyor işte.

beraber gidicekseniz kasaları vermeye çok iyi işte.. kadına biraz laf sokarsın. yada eşiniz ve okadının tavırlarını incelersin. birer çay içelim bugün eşim sizinleymiş içini dökmüş bizimki gibi yakın bir konuşma yapıp tepkiyi görün nabzı ölçün bakalım. ondan sonra eşimin bahsettiği gibi baya hafif biriymişiniz diyip çekilin:))

benim evli bekar oluşuna takıldığımı nereden anladın ki bu şekilde yorum yapıyorsun.ben evliyse ona göre , bekarsa ona göre yorum yapacaktım.sonuçta burada evliyim yazıp, sonra farklı yönlere giden çok konu oldu.

konu sahibi arkadaşım, keşke sen de izin vermeseydin eşine.sen eşine belli ettin mi tepkini :enbuyukkk:

bu rahatsızlığını dile getirmedin mi peki.. ne konuşmuşlar o kadar saat anlatmadı mı? sen niye yanlarına gitmedin.. tam anlatmamışsın canım işin aslını???

canım eşinin 2,5 saat o bayanla olduğunu nasıl öğrendin? bi de evliliğin oturana kadar sakın çocuk yapma canım, dikkat et.

aynı şeyi düşündüm banada hoşlanıyor gibi geldi.zaten eşim bana pek yakın değildir.1 yıllık evliyim ama o kadar çok sorunumuz oldu ki.say say bitmez.bir türlü bana bağlanamadı.yani beklerim ondan başka birine yakınlaşmasını ve hoşlanmasını.ama bu kadarda gözüme sokması incitiyor işte.

kabul edebilirsin yani gozune sokmasa? ee sen zaten aldatmasini falan bekliyormussun, hazirmissin boyle biseye...demek ki sen de farkindasin evliliginizin iyi gitmediginin, o zaman ya biseyler yap ya da ayril

Zaten Mutlu mesut giden bir evliligin yokmus arkadasim....:teselli:

Eninde sonunda esinin böyle birsey yapacagindan süpheleniyordun anladigim kadariyla....ha belki gercektende kadinla sadece sohbet ediyor konusuyordur.....ama ben evli barkli bir erkegin evde gül gibi esi varken elin kadini ile sohbet etmesine hic bir anlam veremiyorum.:kahve:
Sohbet etmek istiyorsa seninle etsin......:delphin:

Bence esinle konus, sana baglanamama sebebi neymis? Neden baska bir kadinla 2-3 saat sohbet edecek kadar samimi? Esin neden evliliginize adapte olamiyor?CADIARZU

Zaten o kadindan ziyade sizin kendi sorunlariniz cok fazla diye düsünüyorum.benneyaptımki

Umarim hayirlisi olur.....Allah yardimcin olsun.

Back
X