• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lutfen yorum yapın dostlar

Hayalpessimist

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2016
50
17
8
35
Herkese merhaba arkadaslar.Aylardir kafayi yemek uzereyim dusunmekten sizlerin yorumlarina ihtiyacim var.7 yillik bir iliskim var.Su an 27 yasindayim.Bir universite hastanesinde asistan doktorum yani uzmanlik ogrencisi.Sevdigim insan tarih bölümünü yeni bitirdi ve su an formasyon almaya çalışıyor fakat atamalar cok sıkıntı.Buyuk ihtimal atama olmayacak beklemek zorunda.Aramizda 7 yildir inanin en küçük bir kavga olmadi.Sevgi saygi konusunda hicbir problem yok.Hayat gorusu olsun uyum olsun hersey cok iyi cok sukur.Bu konu pek gundeme gelmiyor aramizda ama meslek farki ve ilerde olusacak maas farki sanirim erkekler icin hos degil.Ben asla bunu sorun edecek biri degilim ztn olsam 7 yildir olmaz diyip bitirirdim iliskiyi lakin coook seviyorum.Simdi sizlere sorum sizce ask sevgi bunlar bos seyler mi doktor ile ogretmen olamaz mi.Cevremde iliskimi bilmeyen insanlar hep diyor ki bir doktor bulamadin mi doktordan muhendisten asagisi olmaz sana fln acayip uzuluyorum.lutfen samimi cevaplar verin simdiden tskler

Hayat bir seçimdir. Ya kurban olmayı seçersin ya da istediğin olmayı.
eğer senden yana bir sıkıntı yoksa, bu tamamen karşındaki kişiye bağlı. 3. bir kimseye değil.

Hayat bir seçimdir. Ya kurban olmayı seçersin ya da istediğin olmayı.
eğer senden yana bir sıkıntı yoksa, bu tamamen karşındaki kişiye bağlı. 3. bir kimseye değil.
Tesekkur ederim cevap icin.benden yana bir sıkıntı yok olmayacak da ins

Valla şu an sevgi saygı varken sorun olmaz belki ama ilerde ev işi sorumluluğu da binince ben senden çok para getiriyorum bu eve bir de gömleğini mi utuleyecegim oluyor malesef

belki okumusluktan gelen kültür farkı vs yasamazsiniz ama maddi olarak komplekse girebilir erkek.
ha gercekten birbirinizin hem eşi, hem arkadaşı olabilen bi iliskiniz varsa bu cok buyuk bi problem olmayacaktir

Valla şu an sevgi saygı varken sorun olmaz belki ama ilerde ev işi sorumluluğu da binince ben senden çok para getiriyorum bu eve bir de gömleğini mi utuleyecegim oluyor malesef
Onu bastan kabul ediyorum elbette yardim isteyecegim seyler olur ama fedakarlik da yapmak lazim erkegin elinden her is gelmez

sevip seviliyorsan ve anlasiyorsaniz birbirinizi kaybetmeyin. hani kadin erkek esitti o doktor siz ogretmen olabilirdiniz ne farkeder.

zaten olduda bu sebepten ayrildin, pismanlik pesini birakmaz . cunku sebep degil.

bu arada formasyon alip ugrasana kadar( tarih atama cok olmuyor ,diye biliyorum.)baska memurluk icin zorlasin kendini. belki ileride yukselir. maas olarak denk gelmese, kendini rahatsiz hissetmez.

Onu bastan kabul ediyorum elbette yardim isteyecegim seyler olur ama fedakarlik da yapmak lazim erkegin elinden her is gelmez
kadınlar böyle dediği için erkekler gerçekten beceriksiz ve tembel oluyorlar çok üzgünüm ama onu diyen kimse haklılar zamanla göreceksin

Back
X