- 17 Aralık 2016
- 50
- 17
- 8
- 35
- Konu Sahibi Hayalpessimist
Herkese merhaba arkadaslar.Aylardir kafayi yemek uzereyim dusunmekten sizlerin yorumlarina ihtiyacim var.7 yillik bir iliskim var.Su an 27 yasindayim.Bir universite hastanesinde asistan doktorum yani uzmanlik ogrencisi.Sevdigim insan tarih bölümünü yeni bitirdi ve su an formasyon almaya çalışıyor fakat atamalar cok sıkıntı.Buyuk ihtimal atama olmayacak beklemek zorunda.Aramizda 7 yildir inanin en küçük bir kavga olmadi.Sevgi saygi konusunda hicbir problem yok.Hayat gorusu olsun uyum olsun hersey cok iyi cok sukur.Bu konu pek gundeme gelmiyor aramizda ama meslek farki ve ilerde olusacak maas farki sanirim erkekler icin hos degil.Ben asla bunu sorun edecek biri degilim ztn olsam 7 yildir olmaz diyip bitirirdim iliskiyi lakin coook seviyorum.Simdi sizlere sorum sizce ask sevgi bunlar bos seyler mi doktor ile ogretmen olamaz mi.Cevremde iliskimi bilmeyen insanlar hep diyor ki bir doktor bulamadin mi doktordan muhendisten asagisi olmaz sana fln acayip uzuluyorum.lutfen samimi cevaplar verin simdiden tskler