lütfen yorum yapın yine başıma bela oldu ben yine bişey yapamadım :(

ksb

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2011
214
1
66
Diyarbakır
mrb kızlar ben daha öncede bi arkadaşımdan kurtulamadığımı sizlere yazmıştım.geçen gün bu kız yine bana msj attı sevgilisi benm bi arkdşmla ilgileniyo o kıza bu kızın o çocuğun eski sevgilisi oldğnu söylememi istedi bende o sırada o kızla konuşuyodum kıza söyledim ama 2 gündür çok huzursuzum kız çocuğa çok soğuk davrannıyo ve eğer çocuk benim o kıza eski sevgilisini söylledğmi öğrenirse çok sinirlenebilir. çok salağım yine bela aldım başıma napıcam ben yeter ama bıktm bu kızdan :((

mrb kızlar ben daha öncede bi arkadaşımdan kurtulamadığımı sizlere yazmıştım.geçen gün bu kız yine bana msj attı sevgilisi benm bi arkdşmla ilgileniyo o kıza bu kızın o çocuğun eski sevgilisi oldğnu söylememi istedi bende o sırada o kızla konuşuyodum kıza söyledim ama 2 gündür çok huzursuzum kız çocuğa çok soğuk davrannıyo ve eğer çocuk benim o kıza eski sevgilisini söylledğmi öğrenirse çok sinirlenebilir. çok salağım yine bela aldım başıma napıcam ben yeter ama bıktm bu kızdan :((

Kim kimin eski sevgilisi?
Siz neden neyi söylediniz?
Ayol bunlar ne karışık cümleler?

Yazdıklarını 3 kere okudum yine de anlayamadım.

Böyle olaylardan uzak durmak istiyorsan hiç karışmayacaksın bırak ne halleri varsa görsünler.

Kim kimin eski sevgilisi?
Siz neden neyi söylediniz?
Ayol bunlar ne karışık cümleler?

:)) canım benim bi kız arkadaşım var daha öncede konu açmıştım sürekli bişeyler yapmamı ister sürekli konuşur. bu kız arkdşmn bi sevglisi vardı ayrldılar şimdi bu çocuk benm başka bi arkdşmla görüşüyr o baş belası arkdşm benden o kıza o çcğn eski sevglsi oldğnu söylemmemi istedi bnde söyledim ama çocuk kıza benm söyledğmi öğrenr diye korkyrm

İyi de söylediğinde yanlış birşey yok ki yalan değil iftira değil, öğrense niye sinirlensin çocuk sana. Bence insanlardan bu kadar korkma, yapmak istemediğin şeyleri yapma, görüşmek istemedğin insanlarla görüşme, ortada bir hata yoksa insanlar sana sinirlendiğinde tepkini ortaya koy ve böyle kendi kendini yeme lütfen. Hİçbirşey senden kıymetli değil sonuçta

İyi de söylediğinde yanlış birşey yok ki yalan değil iftira değil, öğrense niye sinirlensin çocuk sana. Bence insanlardan bu kadar korkma, yapmak istemediğin şeyleri yapma, görüşmek istemedğin insanlarla görüşme, ortada bir hata yoksa insanlar sana sinirlendiğinde tepkini ortaya koy ve böyle kendi kendini yeme lütfen. Hİçbirşey senden kıymetli değil sonuçta

gerçekten çok kötüyüm kimsenin özel hayatına karışmak istemiyorum o kızdan kaçtıkça başıma daha çok bela oluyor çok yoruldum :( ayrıca ben bu çocuğun yakın bi arkdşyla konuşmuştum oda bunu öğrendiğinde gider de abime o çocuğu anlatr diyede korkuyrm

Enteresan bir konu.
Arkadasinin erkek arkadasi eski iliskilerini yeni sevgilisinden gizlimi
tutuyor? Ogrense ne olacak yani.
Eski eskide kalmistir sonucta.

Herkesten niye bu kadar çekiniyorsun onu anlamadım.

Baş belası dediğin arkadaşından çekinip diğer kız arkadaşınla konuşuyorsun.Şimdide söyledim diye bu eski sevgiliden korkuyorsun.

Yapmak istemediğin bişeyleri neden yapıyorsun.Yapıyorsan sonucundan neden korkuyorsun.

arkadasın ıcın bas belası dıyorsun da ,kusura bakma ama sen de burnunu sokmadan duramıyorsun .

madem kurtulmak ıstıyorsun bu arkadasından ne dıye karsıyorsun ,bırak bosver .

karsıtın madem cekeceksın de ne dıye bılırız kı canım

Herkesten niye bu kadar çekiniyorsun onu anlamadım.

Baş belası dediğin arkadaşından çekinip diğer kız arkadaşınla konuşuyorsun.Şimdide söyledim diye bu eski sevgiliden korkuyorsun.

Yapmak istemediğin bişeyleri neden yapıyorsun.Yapıyorsan sonucundan neden korkuyorsun.

bi hata yaptım işte şimdi napıcam ben :(:17:

Tercumesi varmi konunun

bi hata yaptım işte şimdi napıcam ben :(:17:

Önce şu görüşmek istemediğin arkadaşla muhatabını keseceksin.

Sonrada hiç bir şey yapmayacaksın.Diğer erkek sevgiliden de çekinmene gerek yok.

Back
X