lütfen yorum yapın yine başıma bela oldu ben yine bişey yapamadım :(

gerçekten çok kötüyüm kimsenin özel hayatına karışmak istemiyorum o kızdan kaçtıkça başıma daha çok bela oluyor çok yoruldum :( ayrıca ben bu çocuğun yakın bi arkdşyla konuşmuştum oda bunu öğrendiğinde gider de abime o çocuğu anlatr diyede korkuyrm

Canım ortada öyle aman aman bir hata yok, ki o kurtulmak istediğin kız da seni tehdit etmemiş, zorlamamış bunu yap diye, sadece istemiş ve sen istemediğin halde yapmışsın, burada sorumluluk o kızda değil ki herkes birilerinden birşeyler isteyebilir, yapmak istemezse karşı taraf (yani sen) reddeder. Hayır diyebilmek üzerine yazılmış kitaplar vs.ler var. Bunları bulup oku bence. İmkanın varsa bir psikologa da gitmelisin bence,

Bu kızdan niye bu kadar korkuyorsun anlamadım.Nedir söylemediğni şey.Bu kadar korkmanın bir sebebi vardır diyorum,napıyor bu elinde usturayla mı geziyor?Hem o kızın saçma isteğini niye yerine getirdin?Niye gidip söyledin?Senin yaptığın da hiç hoş değil,bir de o baş belası dediğin arkadaşının lafına bakarak.Evet haksızsın.O baş belası dediğin arkadaşından sen gibi korkmayıp ta çok şükür kurtulmuş olan o erkeğin yeni ilişkisine zarar veriyorsun.Ne haddine ki?Evet pişman olmalısın.Erkeğin de kulağına giderse senin söylediğin,ve erkek te sana cephe alır ya da bir şey söylerse haklıdır.Özür dielrsin öyle bir durumda,pişmanım,saçmalık ettim dersin.Olması gereken de bu.Bu arada o kızla hala görüşüyorsan biz sana pek te yardımcı olamayız.

Bu kızdan niye bu kadar korkuyorsun anlamadım.Nedir söylemediğni şey.Bu kadar korkmanın bir sebebi vardır diyorum,napıyor bu elinde usturayla mı geziyor?Hem o kızın saçma isteğini niye yerine getirdin?Niye gidip söyledin?Senin yaptığın da hiç hoş değil,bir de o baş belası dediğin arkadaşının lafına bakarak.Evet haksızsın.O baş belası dediğin arkadaşından sen gibi korkmayıp ta çok şükür kurtulmuş olan o erkeğin yeni ilişkisine zarar veriyorsun.Ne haddine ki?Evet pişman olmalısın.Erkeğin de kulağına giderse senin söylediğin,ve erkek te sana cephe alır ya da bir şey söylerse haklıdır.Özür dielrsin öyle bir durumda,pişmanım,saçmalık ettim dersin.Olması gereken de bu.Bu arada o kızla hala görüşüyorsan biz sana pek te yardımcı olamayız.

bundan sonrası için ne yapmam gerekiyor ?

Back
X