- 8 Mart 2022
- 115
- 23
- 13
- Konu Sahibi Beritan900
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Var canım koyulaşması da betanın arttığını gösterir ve bu iyi demektir :) hayırlı olsun en kısa zamanda kan verSizce varmı yokmu ? Ve böyle koyulaşmasi kimyasala yol açar mı tahmini olarak ne kadardır sizc hala doktora gtmedm
Kimyasal olsa koyulaşmaz rengi açılırdı tabii bunu yinede bu testten anlayamazsınız düzenli kan vermeniz gerekli 2 günde 1Sizce varmı yokmu ? Ve böyle koyulaşmasi kimyasala yol açar mı tahmini olarak ne kadardır sizc hala doktora gtmedm
Var belli haftasini son adet tarihine göre hesaplıyorlarSizce varmı yokmu ? Ve böyle koyulaşmasi kimyasala yol açar mı tahmini olarak ne kadardır sizc hala doktora gtmedm
Benim adet tarihim 1 Şubatti 1 Şubat'ta oldum, işte 1 Mart'ta olmadım, ne kadarlık oluyoVar belli haftasini son adet tarihine göre hesaplıyorlar
İnşallahDaha ne olsun gayet net görünüyor ben burdayım diyor :)
İki günde bir kan versem Kan kalmazzz bendeKimyasal olsa koyulaşmaz rengi açılırdı tabii bunu yinede bu testten anlayamazsınız düzenli kan vermeniz gerekli 2 günde 1
3 kere falan veriyorsunuz iki günde bir artış hızı önemli çünkü doktorunuz isteyecektir. Hayırlı olsunİki günde bir kan versem Kan kalmazzz bende![]()
İkinci çizgine bi bak derim neyse bizim içinde dua et sağlıcakla ilerlesin inşallah canımmmSalliyo mu gerçekten![]()
Etmezmiyim Allah isteyen herkese nasip etsin yaİkinci çizgine bi bak derim neyse bizim içinde dua et sağlıcakla ilerlesin inşallah canımmm![]()
Son adet tarihine göre hesaplamak ne demek nasıl oluyor yani ben her ayın birinde adet günüm. Şuan nasıl hesaplıcam bı yardmci olsanEtmezmiyim Allah isteyen herkese nasip etsin ya
Ben test de ikinci çizgiyi silik görsem koşa koşa kan vermeye giderim siz niye gitmiyor sunuzSizce varmı yokmu ? Ve böyle koyulaşmasi kimyasala yol açar mı tahmini olarak ne kadardır sizc hala doktora gtmedm
Netten gebelik hesaplama yazabilirsinSon adet tarihine göre hesaplamak ne demek nasıl oluyor yani ben her ayın birinde adet günüm. Şuan nasıl hesaplıcam bı yardmci olsan
Canim tamam da ,yani son adete göre ne demek.. olduğum adetimi yazacam, yoksa olmam gerekiyor geciken adetimi mi yazacagim..Netten gebelik hesaplama yazabilirsin
1 şubatCanim tamam da ,yani son adete göre ne demek.. olduğum adetimi yazacam, yoksa olmam gerekiyor geciken adetimi mi yazacagim..
1 Şubat'ta adet oldum normal adet.gunum, 1 Mart'ta olmadım
Hangisine göre hesaplicam
Tşk ederimmmm1 şubat