Aşılama lütfen yyardımcı olun çok zor durumdayım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

ozguural

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2010
17
0
86
İstanbul
14 Kasımda aşılama oldum bugün aşılamamın 9. günü ve test yaptım. sonuç 4.15 çıktı nedir buuu lütfen yardım edin bi fikir verinnn :43:

canım 4.15 negatif demek en az 10 çıkması keza 9.güne göre bunun daha yüksek olması gerekir.bir kaç gün sonra bir daha tekrarla belki geç döllenme olmuştur hakkında hayırlısıolsun inşallah en kısa zamanda bir bebeğin olur.

negatif olmayabilir bi çok tanıdığım var değeri sonrandan yükselen.... negatifsede çatlatma iğnesi bu değere sebep olmuş olabilir....

benim doktorum 5 den yukarısı hamilelik şüphesi demişti .... inşallah değerin hızla yükselir ve bebişin seninledir canım:)

tatlıcık cnmbenim çok teşekkür ederim. Yinede içimde bir umut var bugünde çok şiddetli karın ve kasık ağrılarım oldu. sanki adet olcakmişim gibi ama olmadı. Bakalım kısmet haftaya tekrar baktırcam :)

Sen hamilemisin cnm?

tatlıcık cnmbenim çok teşekkür ederim. Yinede içimde bir umut var bugünde çok şiddetli karın ve kasık ağrılarım oldu. sanki adet olcakmişim gibi ama olmadı. Bakalım kısmet haftaya tekrar baktırcam :)

Sen hamilemisin cnm?

inşallah meleğin seninledir canım..:emir_bebek:

maalesef ben hamile değilim şimdilik....:31:

Back
X