ceylan006 Aktif Üye Kayıtlı Üye 24 Mart 2013 189 15 48 14 Temmuz 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi ceylan006 #1 Merhaba bayanlar... Bu aralar çok değişik zamanlar geçiriyorum.bilmiyorum tutunacak bişeyler arıyorum.bana tarot bakabilir misiniz? Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Merhaba bayanlar... Bu aralar çok değişik zamanlar geçiriyorum.bilmiyorum tutunacak bişeyler arıyorum.bana tarot bakabilir misiniz? Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Nurhayal Guru Kayıtlı Üye 19 Mart 2011 1.558 1.941 333 14 Temmuz 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi ceylan006 #2 Su mubarak gunlerde tarot dan medet umucagına ac ellerını rabbıne dua et..
ceylan006 Aktif Üye Kayıtlı Üye 24 Mart 2013 189 15 48 14 Temmuz 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi ceylan006 #3 nurhayal .!.: Su mubarak gunlerde tarot dan medet umucagına ac ellerını rabbıne dua et.. Genişletmek için tıkla... Nerden biliyorsun dua etmediğimi,orucumu tutmadığımı,yararın yoksa zararında olmasın lütfen Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
nurhayal .!.: Su mubarak gunlerde tarot dan medet umucagına ac ellerını rabbıne dua et.. Genişletmek için tıkla... Nerden biliyorsun dua etmediğimi,orucumu tutmadığımı,yararın yoksa zararında olmasın lütfen Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
serap4535 tarot... Kayıtlı Üye 29 Ağustos 2014 10 0 1 45 30 Ağustos 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi ceylan006 #4 ceylan006 .!.: Merhaba bayanlar... Bu aralar çok değişik zamanlar geçiriyorum.bilmiyorum tutunacak bişeyler arıyorum.bana tarot bakabilir misiniz? Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir. Genişletmek için tıkla... istersen tarot bakıyorum
ceylan006 .!.: Merhaba bayanlar... Bu aralar çok değişik zamanlar geçiriyorum.bilmiyorum tutunacak bişeyler arıyorum.bana tarot bakabilir misiniz? Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir. Genişletmek için tıkla... istersen tarot bakıyorum
sufigo Mühendis adayı :) Kayıtlı Üye 2 Haziran 2013 718 156 73 30 Ağustos 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi ceylan006 #5 serap4535 .!.: istersen tarot bakıyorum Genişletmek için tıkla... merhaba serap konu benim konum değil fakat bakabilirsen benimkine de bakar mısın rica etsem
serap4535 .!.: istersen tarot bakıyorum Genişletmek için tıkla... merhaba serap konu benim konum değil fakat bakabilirsen benimkine de bakar mısın rica etsem