• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lütfenn fikirrr......

Teşekkürler kızlarr.Genel olarak kafamda bir fikir oldu.Sağolun.

Bir de kızlar facebookta falan o arkdşlarımla kendi profilimde ya da onların profilinde yorumlaşmama falan da alınıyor nişanlım."Ne gerek var yorum yazıyorsun, sen nişanlısın, onlar bekar, bizim tanıdıklar falan görse okusa farklı düşünürler." dio..... Buna ne diceksiniz ki?

insanlar nişanlınız haklı dedikce başka şeyler yazıyorsunuz şuna ne diyeceksiniz buna ne diyeceksiniz..... sürekli nişanlınızı haksız çıkarma çabasındasınız bana sorarsanız bencede nişanlınız haklı o erkekler çok eski arkadaşınız olur vefasızlık etmemek adına arkadaşlığınızı bitiremezsiniz anlarımda daha dünki adamlar için ne gerek var sevdiğinizi kırmaya daha az vakit geçirin onlarla olsun bitsin

Bir de kızlar facebookta falan o arkdşlarımla kendi profilimde ya da onların profilinde yorumlaşmama falan da alınıyor nişanlım."Ne gerek var yorum yazıyorsun, sen nişanlısın, onlar bekar, bizim tanıdıklar falan görse okusa farklı düşünürler." dio..... Buna ne diceksiniz ki?

nisanlinin acigini mi ariyosun diyecegim malesef.siz cok ozgurlugunuze duskunsunuz nisanliniz baskici gibi beyninizde sanirim ama ben hic bir asirilik goremedim.

evlenmekte kararlı mısınız?

zira pek uyumlu gözükmüyorsunuz

Canımcım benim nişanlımda çok kıskanç .. Doğup büyüdüğü yer ona bunları öğretmiş..

Ancak bizim çok şükür başka bir sıkıntımız yok kıskançlık konusunda.. Bende anlayış gösteriyorum..

Aslında ben fazla kıskanç olmasamda nişanlım 3,5 kızla bir arada olsa bende rahatsızlık duyarım kimseye güven olmuyor malum..

Ama tamamıyla yaşam tarzı, hayata bakış açısı.. Büyük sıkıntılarınız yoksa aşırıya kaçmıyorsa mutluluğunuza bakın derim..
:38:

nişanlanmak evlenmek vs.. bunlar kişiyi sosyal hayattan uzaklaştırmamalı sen yetişkin bir kadın olarak kimin ne olduğunu az çok anlayabilirsin yani sırf erkek diye hemen zararlı diye dışlarsan yanlış yaparsın insana kötülük gelecekse hemcinsinden de gelir. neden sosyal hayatını kısıtlamaya izin veriyorsun?

kıskançlık olabilir alırsın tanışmalarını konuşmalarını sağlarsın bir nebze diner ama bugün herşeyine karışmasına müsaade edersen yarın önünü alamazsın bu işin. burada konu sahibine hak verenler yarın dayak yiyip aldatılırsan arkadaşlarından destek alırsın o sebeple cinsiyeti ne olursa olsun kimseyle aranı açmamaya bak derim. zaten sen sınırını bilen bir kadınsındır, ne yapacağını bilirsin. orada tek başına sıkıntıdan patlamak daha mı iyi bu sefer nişanlına sararsın aranız açılır.

Kızlar yaz ayından beri başka bir ilde işe başladım ve nişanlıyım.Yeni yeni çevre edindim ve 5 kişilik bir arkadaş grubumuz var.Benle birlikte bir kız arkadaşım ve 3 de erkek.Nişanlım ise bekar erkeklerin olduğu ortama girmeme tepki gösteriyor.Bazen kavga bile ediyoruz.Alt tarafı çay kahve içip arada okey oynuyoruz.Sizce beni bu kadar bunaltması normal mi? YARDIM

be olsam bende istemezdim az bile tepki vermiş

Birşey soruyorsun cevap veriliyor sonra birşey daha, peki buna ne demeli? Peki şuna ne demeli?
Bu kafayla da evlenilmez ki... Nişanlın da haklı doğal olarak çünkü tanıdığın insanlar yeni ve belli ki tanışmamışlar ayrıca günümüz şartlarını göz önünde bulundurursak kimseye güven olmuyor...Bir sorun yok yani...

Yaz ayından beri diyosun bu demektir ki öyle çok çok güveneceğin, tanıdığın insanlar değiller daha.
Üstüne nişanlından uzaksın ve erkek arkadaşlarını tanımıyo.
Bence gayet normal bu yüzden.

Şahsen benim için büyük sorun olurdu. İki erkek, 3 kız üstüne diğer erkek onlardan biriyle sevgili olacak erkek arkadaşım da diğer kızla tin tin arkalarından o kızla sohbet ede ede yürüyecek:37:

Hani desen ki şu kadar yıllık arkadaşım, şöyle tanıyorum, böyle güvenilirler, nişanlım da tanıyo ozaman hak verirdim sana.

Anlattığın durumda samimiyet gereksiz bence, ne gerek var okey oynamalara vs kız kıza gidin ya da nişanlını çağır tanışsınlar:44:

Son olarak bence siz uyumsuz bi'çiftsiniz:44:

Kızlar yaz ayından beri başka bir ilde işe başladım ve nişanlıyım.Yeni yeni çevre edindim ve 5 kişilik bir arkadaş grubumuz var.Benle birlikte bir kız arkadaşım ve 3 de erkek.Nişanlım ise bekar erkeklerin olduğu ortama girmeme tepki gösteriyor.Bazen kavga bile ediyoruz.Alt tarafı çay kahve içip arada okey oynuyoruz.Sizce beni bu kadar bunaltması normal mi? YARDIM

Normal falan degil. Biz kadinlar normallestiriyoruz boyle soyleri. Ne demek hic arkadasin olamayacak mi senin evlendikten sonra? Daha yolun basindayken tepkini koy. Zamanla alisir. Yani benim esime oyle oldu :)

Her insan kendi arkadaslarini secmekte ozgurdur. Yok bir de izin alsaydin arkadas edinmek icin. Ben seni hakli buluyorum canim.

Adamlara bastan, "peki kocacigim" "sen en iyisini bilirsin kocacigim" dedikce adamlar tepemize cikiyor. Ben istedigimle arkadaslik kurarim kardesim. Arkadasliklarina karisirsa yapistirirsin cevabi: "benim aklim ermiyor mu, arkadaslarimi sececek kadar akil yok mu bende ?"

Nişanlının tepkileri BANA GÖRE normal... Sana göre nasıl peki? Normal mi? Anormal mi? Önemli olan SANA GÖRE nasıl olduğu? Zaten birbirinize göreyseniz bir evliliği paylaşırsınız değil mi?

eğer sadece uyarıyosa ya da kavga bile olsa kötü kelimeler kullanmıyosa normal ama kötü kelimeler kullanıyosa bu evlenince dahada kötüye dönüşür ve tam anlamıyla kıskançlık kabusları oluşur benim annemle babam nerdeyse bu yüzden boşanıyolardı ama şu an barıştılar yine de fazla kıskançlık insanı boğar

Nisanlin yazdan beri calistigin yere gelip, arkadaslarinla tanismadimi? Tanisti, hoslanmadiysa nedenlerine ve hakliligina bakarim, tanismadiysa kusura bakmasin once bi yanima gelsin...

Kadindan cok erkek arkadasi olan bi kadin olarak bana boyle kiskancliklar cok sacma geliyo..

Normal diyenlere çok şaşırıyorum.

Nişanlanabildiğiniz ve özellikle başka bir ilde çalışabildiğiniz bir yaşa geldiğinize göre 14 yaşında değilsiniz. Kişiliğiniz, sosyal statünüz en önemlisi ise ilişkiniz sağlam bir temel üzerine oturtulmuş olması gerekiyor. Siz kendi kararlarınıza, gelecekteki eşiniz de sizin verdiğiniz kararlara güvenmezse bu güvensizlik ortamında nasıl sağlıklı bir evlilik yürütülebilir ben oldukça merak içindeyim. Bu bahsettiğim kararlardan bir tanesi de elbette arkadaş seçimi.

Benim nazarımda insanlar iyi/kötü diye ikiye ayrılır. Bekar/evli/nişanlı/erkek/dişi v.s. diye alt gruplara değil.

nişanlı bir kızın kız kıza kahve veya çay içilmeye gidilmesi normal de..erkeklerin araya girmesi normal değil..nişanlınız haklı..şöyle olur kız arkadaşınızın erkek arkadaşı veya nişanlısıyla birlikte...

Back
X