Lütfenn hamilelik yaşayanlar

Seclll

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2021
16
9
1
36
Yumurtlama günlerini dikkate almadan hamile kalanlar var mi aranızda acaba??

İlk bebeğimi düşük yaptım sonra çok üzüldüm stres oldum bı bebeğim olsun çok istiyodum ama ümidim de yoktu sonra bı gece ruys gördüm bebek vardı daha sonra test yaptım pozitif çıktı doktora gittik 8 haftalık bebek dedi arasında çok bı zaman geçmemişti Allah nasip etmedi ikinci bebeğim altıncı ayında erken doğum oldu bı gün anca yaşadı vefat etti Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın 🤲🏻

Yumurtlama günlerini dikkate almadan hamile kalanlar var mi aranızda acaba??
Yumurtlama günü takip etmeden hamile kaldım.. Fakat yumurtlama günüme ya da bir, iki gün öncesine denk gelmiş olmalı ki hamile kaldım.. Yani yumurtlama günü ve en az 3 gün öncesi ilişki yaşanmazsa hamile kalma şansınız yoktur.. Şunu da ekleyeyim, haftada iki veya 3 kez ilişki yaşarsanız zaten yumurtlama dönemi veye 1 2 gün öncesine denk gelmiş oluyorsunuz ve yumurtlama takibi yapmanıza da gerek kalmıyor..

Yumurtlama günü takip etmeden hamile kaldım.. Fakat yumurtlama günüme ya da bir, iki gün öncesine denk gelmiş olmalı ki hamile kaldım.. Yani yumurtlama günü ve en az 3 gün öncesi ilişki yaşanmazsa hamile kalma şansınız yoktur.. Şunu da ekleyeyim, haftada iki veya 3 kez ilişki yaşarsanız zaten yumurtlama dönemi veye 1 2 gün öncesine denk gelmiş oluyorsunuz ve yumurtlama takibi yapmanıza da gerek kalmıyor..
Anladım tsk ediyorum

Back
X