Lütfenn yardım edin

Rüyada neler neler görüyoruz hepsi gerçek olacak olsa ooo hem adet olmussunuz hem negatif imkansiz

Regl olduysanız zaten gebelik imkansız diye biliyorum. Yanlışsam biri beni aydınlatsın🙄 keşke herşey rüyalardaki gibi olaydı

Rüyada neler neler görüyoruz hepsi gerçek olacak olsa ooo hem adet olmussunuz hem negatif imkansiz
Yaaa inşallah öyledir teşekkür ederim yolumuzun için ve size göre en ufak bir ihtimal dahi yok doğru mu anladım

Adet oluyorsunuz 3 kere test negatif çıkıyorsa sırf rüyada pozitif diye gördüyseniz olma imkanı nasıl düşünülür bilemedim imkansız regl geçilen insanlar da bile negatif çıkarken siz sırf rüya için gebelik düşünmeniz 🙄🙄🙄

Ooo google a bakarsan. başım ağrıdı yazıyorum bacağın kopmuştur diyor🤷‍♀️ azıcık mantıklı düşünsek. Biliyorum evlat beklemek çok zor ama azıcık da fikir sahibi olsak
Çok haklısınız ama ben şuan hamilelik düşünmüyorum korkunca insan pek mantıklı düşünemiyor

Adet oluyorsunuz 3 kere test negatif çıkıyorsa sırf rüyada pozitif diye gördüyseniz olma imkanı nasıl düşünülür bilemedim imkansız regl geçilen insanlar da bile negatif çıkarken siz sırf rüya için gebelik düşünmeniz 🙄🙄🙄
Bilgisizlik işte ya hiçbir şey bilmiyorum bu konuda sizden ricam size göre %kaç ihtimali var söyler misiniz

Regli olduktan sonra 3 defa idrarda hamilelik testi yaptım ve hepsi negatif çıktı ama rüyamda pozitifti hamile olabilir miyim sizce?
Şaka mısınız siz ya dalga mı geçiyorsunuz regli olup üç kez test yapmışsın negatif çıkmış daha ne olmasını bekliyorsunuz zaten regl olmazdı gebelik olsa

Back
X