- 5 Ocak 2021
- 821
- 850
- 53
- Konu Sahibi Bademyagii
Bilgin yoksa sevişme, sevişeceksen de korun o zamanBu nasıl bir üslup ya terbiyesizlik yapmayın bilgim olmayabilir degil mi İnsanız sonuçta
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bilgin yoksa sevişme, sevişeceksen de korun o zamanBu nasıl bir üslup ya terbiyesizlik yapmayın bilgim olmayabilir degil mi İnsanız sonuçta
Ya canım benim öncelikle tebrik ederim dua et Allahın izniyle kucağına alırsın inşallah stres yapmaHerkese ıyı gunler ben 76.5 gram kıloluyum suan hamılelıyım ve korkuyorum 5 ay once kurtaj oldum acaba yıne aynı sey olur mu dk bana seker ılacı sonra d vıtamını dusuk engelıyıcı ılacı enfeksyon ıcın ılac kan pıhtılasmasını engeleyıcı ılac verdı sorun cıkar mı aynı seylerı yasamak ıstemıyorum
Tk ederım ısallah alırım. Daha kucuk pazartesı bıda kan verecem ısallah saglıklıdırYa canım benim öncelikle tebrik ederim dua et Allahın izniyle kucağına alırsın inşallah stres yapma![]()
Zaten Google araştırın öyle seks yapın diyorum nasıl korunulur gibisindenGoogle dışından bir yerde öğrenemem ki
Bakın bu hesabı da pasif hale getirmiş .. Allah akıl fikir versin böylelerine millet ne uğraşlar veriyor çocuk sahibi olabilmek için "rüyamda gördüm hamile miyim"diye soruyor tee alllahim yaZaten Google araştırın öyle seks yapın diyorum nasıl korunulur gibisinden
Keşke rüyalar gerçek çıksa zaten konu sahibi test yapmis adet görmüş ısrarla soruyorBakın bu hesabı da pasif hale getirmiş .. Allah akıl fikir versin böylelerine millet ne uğraşlar veriyor çocuk sahibi olabilmek için "rüyamda gördüm hamile miyim"diye soruyor tee alllahim yaben de rüyamda hamile olduğumu gördüm yazdım bilerek belki ciddiye alır diye cevap vermemiş
![]()
Kahkaha attımÖff inşallah yeni üyelik alıp bu defa da başka bir senaryo uydurmazsin.![]()
Bir sonrakine ikinci kez adet olup soracak benceKahkaha attımarkadaşlar iki test yaptım negatif rüyamda "hamileydim sizce gerçekten hamile miyim" bir sonraki soru. Rumuz üstüne ceket atınca hamile kalan kız
![]()
Merak etme bence böyle olmaz ama yine de kınamamak lazım tabiBir sonrakine ikinci kez adet olup soracak bencepsikopat mıdır yani.. Ya Rabbim bunları gördükçe, kınamıyorum Allahim diye içimden geçiriyorum. Doğmamis bebegimin akıbetinden korkuyorum
![]()
Bence cevaplarınız yanlıştı hep bir ağızdan evet hamilesin deseydik zaten o doktor doktor gezerdi korkudan hahahahahaBir sonrakine ikinci kez adet olup soracak bencepsikopat mıdır yani.. Ya Rabbim bunları gördükçe, kınamıyorum Allahim diye içimden geçiriyorum. Doğmamis bebegimin akıbetinden korkuyorum
![]()