slm kızlar kafam karıştı ve kokrkuyorumm 3 gün önce beta 688 çıktı bugün yine yaptırdım 2764 çıktı ama karnımdan baktı kese görünmedi görünmesi gerekmezmi bilgisi olan yazsınn acillllllll
canım ben laborantım bthcg.değerin çok güzel ilerlemiş. keseye gelince onunla ilgili bi bilgim yok ama bence sorun yok gibi insallah hiçbisi olmaz sen de bebişine kavuşursun.
canım ben laborantım bthcg.değerin çok güzel ilerlemiş. Keseye gelince onunla ilgili bi bilgim yok ama bence sorun yok gibi insallah hiçbisi olmaz sen de bebişine kavuşursun.
betahcg değerin 3 gün için olması gerektiği şekilde düzenli katlanmış,değer iyi.. bende aynı dönemde(2900 küsürlerdeydi) ilk defa baktırmıştım,görünmüştü ama çok çok küçüktü kese.bi kaç gün bekle yada başka bir hekime görün..daha çok yeni çünkü..hayırlısıyla herşey yolundadır inş canım
[ı]betahcg değerin 3 gün için olması gerektiği şekilde düzenli katlanmış,değer iyi.. Bende aynı dönemde(2900 küsürlerdeydi) ilk defa baktırmıştım,görünmüştü ama çok çok küçüktü kese.bi kaç gün bekle yada başka bir hekime görün..daha çok yeni çünkü..hayırlısıyla herşey yolundadır inş canım[/ı]
Her hamilelik birbirinden farklıdır.Bak onunkide çok çok küçükmüş göründüğünde.Seninde 2 gün içinde görünecektir.Bu arada vajinal ultrasonla mı bakıldı?