• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfenn yardımcı olunn

dilekk22

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2010
61
1
36
Balıkesir
slm herkese... erkek arkadaşıma tam olarak guvenmıyorum ve onun açığını bulmak istiyorum buldugumda da ayrılııcam.. daha önce bi arkadaşımla msn de denedim ama ben olduğumu anlayınca hemen kıvırdı lütfen bana yardım edin onu nasıl deneyip sonuç alablilirm ?? benden şüphelenmemesi lazım nasıl bir oyun oynamalayım ona çok önemlı lütfennnnnnnnnnnn

e zaten ayrılmayı kafaya koymuşsunuz bahane neden arıyosunuz ki böyle oyunlar yerine oturup konusup ayrılmak daha mantıklı değil mi

neden ayrılmak istıyorsunuz pekiii?

ayrılın o halde...hanı o suçlu durumuna düşsün diye isee....o zaman....hanı şu da olur...
arar...

EFENDIM dersınız
NASLSIN der...
ıı dersiniz..
EE NAPIOSUN der...
NE BÖYLE SORGU MEMURU GıBı dersiniz..
kavga cıkar...
ayrılırsınız hanı sorunuz buysa yanı :S

böle soruya böle cvp :D:D

ya ayrılmaıyı istemıyorum aslında ama tamda guvenemıyorum açıkçası emın olmak ıstıyorum lütfen nasıl deneyebılıırm onu

deneme yontemi msn facebook falan olabilir başka birşey gelmiyor aklıma

arkadaşım güvenmediğin adamı hiç ama hiç deneme yoluna gitmeyeceksin.güven yoksa zaten bitmiştir o ilişki.direk ayrılacaksın.bu aralar evlilerde dahil pek bir moda oldu deneme işi.bu bana çok komik ve basit bir davranış gibi geliyor.

baska bi nodan msj at sen olduğunu caktırma dene bu kdr basit ayrıca güven olmadan bi ilişki sürmez nedden güvenmiosun kii onuda solesydin ya

ne kadar zamandır beraberbersiniz??ve hangi bakımdan güvenemiyorsunuz??

ya da şöyle sorim 4/4lük güvenebilmek tanıyabilmek için fırsatınız oldu mu

evet güven duymama nedenin nedir?onu söylesen belki daha iyi yardımcı olabiliriz

ya bi kere msnden denemıiştm baktım konuşmaya başladı hani ben isterdımkı direk sılsın konuşmasın cam bıle açtı :( ozaman ayrıldım sonra çok yalvardı tekrar barıştık. yanı sımdıde tam emın olmak ıstıyorum benı tam olarak sevdıgınden. sımdı msneye dırek ekleyemem hemen benden suphelenır baska bişey yapmalayım iyi bişey olmalı

facebook hesabı varsa ondan dene bir arkadasının facebookundan msj faln at bakalım ya birde madem yapcagından eminsin hiç denemeden bitirsene :( bosuna kendini üzüyorsun bu şekilde bence

ya bi kere msnden denemıiştm baktım konuşmaya başladı hani ben isterdımkı direk sılsın konuşmasın cam bıle açtı :( ozaman ayrıldım sonra çok yalvardı tekrar barıştık. yanı sımdıde tam emın olmak ıstıyorum benı tam olarak sevdıgınden. sımdı msneye dırek ekleyemem hemen benden suphelenır baska bişey yapmalayım iyi bişey olmalı

bundan hiçbir zaman emin olamazsın:delphin:

boşuna uğraş verirsin:hulya:

başka bir numaran ara sesini değiştir, onu bi yerde gördüğünü falan söyle, ıssız bi yere çağır-tatlicadiarzu-

Arkadaşım sen bu paranoyayla zaten adam bişey yapmasa da sürekli yapıyormuş gibi düşünüp hayatı kendine zehir edersin. Bence ya kendini topla, sevdiklerine güvenmeyi öğren ya da yok yapamıyorsan şimdiden ayrıl gitsin, kendine de sevgiline de eziyet etme.

Back
X