• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lütfenn yardımm edin transfer sonrası durum

nira_nur

CANIMA, CAN KATAN RABBİME ŞÜRLER OLSUN...
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2014
32
22
8
arkadaşlar bugün benim trasferden sonraki 8 günüm. idrar tahlili yaptım yok bişi dedim erkendir vs. sonra sabaha karşı bugün bi sancı oldu kasıklarımda anlatamam sonrasında öğürme 5, 10 dk sonra geçti . şimdi de biraz bulantım var. sizde hiç böyle oldunuz mu gebeyim desem idrarda negatif çıkıyo ilaç zehirlemesimi nedir anlamadım şimdi ???? lütfen benim gibi olan var mı ??? :KK43::KK43::KK43::KK43::KK43:

canim 8. gun biraz erken olabilir. idrarda cikmamasi normaldir bence. sen 12. gun test gununu bekle ve kan testi yaptir. normali bu. insaAllah hamilelik belirtileri yasiyorsundur canim. hayirlisi olsun her seyin...

sagolun kızlarr 9 gün kan tahlili yaptırdımm 40,5 cıktı ..ağrılarda oluyo arada kasık sancısı gibi normalmiş allahım herkeze tattırsın inşş şimdi hala inanamıyorum bide keseyi görüp kalp atışını duydukmu süper olcek

sagolun kızlarr 9 gün kan tahlili yaptırdımm 40,5 cıktı ..ağrılarda oluyo arada kasık sancısı gibi normalmiş allahım herkeze tattırsın inşş şimdi hala inanamıyorum bide keseyi görüp kalp atışını duydukmu süper olcek
Çok cok sevindim canım hayirlisiyla inşallah onlarda olur Allahım ol deyince oluyor inşallah hayirlisiyla kucağınada alırsın darısı benim ve tüm isteyenlerin başına. Allah tamamına erdirsin inşallah.

hepinize bol bol du edcem bizi bizden iyi kimse anlamaz allahım kimseyi evlatsız bırakmasın

Back
X