lutfenn yardimm edinnn

sekerzadem

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2018
319
220
103
Öncelikle kimse beni elestirmesin sizden baska yardim isteyecegim kimsede yok.Esim facebook sifresini degistirmis buyuk ihtimalle bir isler karistiyor hisediyorum.Eski sifresini biliyorum ama msn adresinin sifresini bilmiyorum esimin telefonunda facebook u acik onun telefonundan ogrenebilirmiyim veya ben sifreyi kirabilirmiym bana yardim edebilecek bu tarz konularda bilgili bir arkadas var mi yardimci olursaniz cok sevinirim

Eşinizde neden sormuyorsunuz neden değiştirdin diye tepkisinden az çok anlarsınız ayrıca şifre değiştrmesinin birçok nedeni de olabilir bende değiştiririm ara ara. Ya unuturum ya güvenli bulmam vs. Hemen bir haltlar karıştırıyor diye düşünüp şifre kırmaya çalışmak yanlış yan benim eşim hiç bana sormadan bunu yapmaya kalksa kızardım güvenmiyor musun diye kaldı ki zaten telefondan direkt açılıyormuş bir durum olsa telden direkt açılmazdı

Ben de çok anlamam ama facebook açıksa şifre arama motorunda kayıtlı demektir. Arama motorunda ayarlar bölümünde kayıtlı şifreler bölümü vardır, orada nokta nokta değilse görülür ama o da arama motoruna göre değişir.

Msn şifresi dediğin outlook, hotmail, gmail hesaplarından mı bahsettiniz? Malumunuz msn kalmadı artık devirde.

Mail hesaplarının şifresini bilmediğiniz sürece kıramazsınız. En fazla hacker yardımıyla olabilir ihtimal. Eşinizin telefonunda facebook açık ise, telefonunu elinize aldığınızda değiştirmek isterseniz eski şifreyi girin diyecek değişim için onuda bilmediğiniz için değiştirmeniz imkansiz.
Facebook adresindeki mail hesabını da değiştirmiş olabilir bilgiler kısmından bakabilirsiniz. Hangi mail hesabı duruyorsa o mail hesabını ve şifresini “bir yere kayıt olacağım aşkım bana verir misin” dersin verir.

Tabi mail ve şifresini aldığınızda değiştirebilirsiniz yenileyip. Laki tabii bu değişimden eşinizin haberi olacak ve bunu öğrenecek. O an birşeyler karıştırdığınızı, şüphelendiğinizi söylemek zorundasınız.

Ki bu işlerle ilgilenmeyin. Belki karıştırmıyor birşeyler öylesine değiştirdi, gerek olmayabilir.

Tabii ben yakaladığımda çok şey öğrendim. Umarım bir haltlar karıştırmıyordur.

Neden büyük ihtimalle bir haltlar karıştırıyor? Daha önce de oldu mu o haltlar?

Benim geçenlerde biri facebook hesabimi hacklemeye calismis (benim hesabimi kim ne yapacaksa) ve ben onun icin mecbur sifremi değiştirdim. Belki böyle birsey icin değiştirdi. Neden hemen kötüye yoruyorsunuz? Sifreyi kirmaya calissaniz ayrica esinize mail gidiyor haberiniz olsun

önce bisey sorayim.facebook telefonda hep açıkmı yoksa çıkışmi yapıyo
bide telefonu size vermiyor siz kendi telefonunuzdanmi gireceksiniz

Hayir vermiyor amao uyuyynca ben gizlice aliyorum
kendi telefonunuzdan şifremi unuttum deyin.orada seçenekler gelir yenileme kodu nereye gelsin diye.telefonu gizlice alın kodu numaraya göndermesini talep edin.zaten birkaç saniyede gelir kodu girip hemen telefondan mesajı silin.facebook kendi telefonunuzda açık kalsın.ayni şekilde hotmail hesabınada aynı şekilde ulasabilirsiniz

ben şahsen kocanın facesine gizlice girmene yardım etmicem :)
Tavsiyem ise sürekli aldatıldıgını düşündüren bir adamla yaşamak zordur oturun konuşun gizli işler yapmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…