S serem05 Üye Kayıtlı Üye 3 Şubat 2014 8 0 6 35 Afyon 4 Şubat 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi serem05 #1 Erkek arakadasımla adetıme on ıkı on uc varken ılıskıye gırdık hıc bır sekılde ıcıme bosalmadı.. Ve bız ısımızı garantıye alalım dıye ertesı gun hapı aldımm.. Ve gunubde adet oldum ... Ama hala suphelerım var... Bır yerım agrısa buna baglıyorum.. Gecenlerde mıdem bulandı.. Yıne bagladım acıll yardımm lutfen...
Erkek arakadasımla adetıme on ıkı on uc varken ılıskıye gırdık hıc bır sekılde ıcıme bosalmadı.. Ve bız ısımızı garantıye alalım dıye ertesı gun hapı aldımm.. Ve gunubde adet oldum ... Ama hala suphelerım var... Bır yerım agrısa buna baglıyorum.. Gecenlerde mıdem bulandı.. Yıne bagladım acıll yardımm lutfen...
5February || Rabbime Bin Şükür.. || Kayıtlı Üye 1 Mart 2013 3.942 543 113 İstanbul 4 Şubat 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi serem05 #2 Adet olmuşsunuz. Sorun nedir? Üstüne görmekten mi korkuyorsunuz? Doktora gitsenize, buradan ne diyeceğiz ki? Aaa yok hamile değilsin mi diyelim, yoksa; yok yok hamilesin mi diyelim..
Adet olmuşsunuz. Sorun nedir? Üstüne görmekten mi korkuyorsunuz? Doktora gitsenize, buradan ne diyeceğiz ki? Aaa yok hamile değilsin mi diyelim, yoksa; yok yok hamilesin mi diyelim..
S serem05 Üye Kayıtlı Üye 3 Şubat 2014 8 0 6 35 Afyon 4 Şubat 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi serem05 #3 Idrar yoluyla test saglikli olabilir mi?
elosh_ Üye Kayıtlı Üye 3 Haziran 2013 41 0 6 İstanbul 4 Şubat 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi serem05 #4 serem05 .!.: Erkek arakadasımla adetıme on ıkı on uc varken ılıskıye gırdık hıc bır sekılde ıcıme bosalmadı.. Ve bız ısımızı garantıye alalım dıye ertesı gun hapı aldımm.. Ve gunubde adet oldum ... Ama hala suphelerım var... Bır yerım agrısa buna baglıyorum.. Gecenlerde mıdem bulandı.. Yıne bagladım acıll yardımm lutfen... Genişletmek için tıkla... onu bende kullanmıştım merak etme sorun olmuyor.
serem05 .!.: Erkek arakadasımla adetıme on ıkı on uc varken ılıskıye gırdık hıc bır sekılde ıcıme bosalmadı.. Ve bız ısımızı garantıye alalım dıye ertesı gun hapı aldımm.. Ve gunubde adet oldum ... Ama hala suphelerım var... Bır yerım agrısa buna baglıyorum.. Gecenlerde mıdem bulandı.. Yıne bagladım acıll yardımm lutfen... Genişletmek için tıkla... onu bende kullanmıştım merak etme sorun olmuyor.
S serem05 Üye Kayıtlı Üye 3 Şubat 2014 8 0 6 35 Afyon 4 Şubat 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi serem05 #5 elosh_ .!.: onu bende kullanmıştım merak etme sorun olmuyor. Genişletmek için tıkla... Cok tsk ederim ...
elosh_ .!.: onu bende kullanmıştım merak etme sorun olmuyor. Genişletmek için tıkla... Cok tsk ederim ...