Lutfennn cevappp

minnakminnak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2011
10
0
36
Diğer
Bora bey merhaba,.
Aslinda 2009 senesinde hastaniz egenin annesi gulay sayesinde size ulasmis sorularimi ben hastanede yatarken size iletmisti, belki hatirlarsiniz,
İlk gebeligim 2009 senesinde ivf yontemiyle ikiz bebeklere hamile kalarak oldu fakat 17 haftalikken bebeklerden birinin suyu geldi emr nedeniyle 2,5 ay kadar hacettepe universitesinde yattim 26+5 de dogum yaptim fakat bebeklerim yasamadi:((
Simdi yeniden gebeyim, 15 hafta oldu, ve yine ikizlere
hamileyim, benim morbit obezite sorunum var ve bide EMR
oykum, .kk.perinatologa gittim ama bana surekli umutsuzluk verdi, durumumun bende farkindayim, 12 haftamda serklaj uygulamasi yapildi, ayda bir deposilin onerildi, ayni zamanda clexan ve magnezyumda kullaniyorum..kk.
Gecen dr. Kontrolumde CRP bakildi,sonuc :21 cikti drum sorun yaratmayacagini soyledi, ama ben EMR den cok korkuyorum, emrye karsi ne yapabilirim, bana ne onerirsiniz? Vajinamda
batma seklinde agrilarim var... Biri diyo sende septum var, biri
diyo rahmin dar, ne yapacagimi sasirmis durumdayim
Lutfen cevaplayin crp:21 yuksekmi ? Deposilin B grubu
streptekoklara karsi( membrani onlar inceltiyomus galiba) etkilimi ne yapmaliyim onerileriniz neler??????
Simdiden tesekur ederim
Sevgiler

Son düzenleme:
Bora bey merhaba,.
Aslinda 2009 senesinde hastaniz egenin annesi gulay sayesinde size ulasmis sorularimi ben hastanede yatarken size iletmisti, belki hatirlarsiniz,
İlk gebeligim 2009 senesinde ivf yontemiyle ikiz bebeklere hamile kalarak oldu fakat 17 haftalikken bebeklerden birinin suyu geldi emr nedeniyle 2,5 ay kadar hacettepe universitesinde yattim 26+5 de dogum yaptim fakat bebeklerim yasamadi:((
Simdi yeniden gebeyim, 15 hafta oldu, ve yine ikizlere
hamileyim, benim morbit obezite sorunum var ve bide EMR
oykum, .kk.perinatologa gittim ama bana surekli umutsuzluk verdi, durumumun bende farkindayim, 12 haftamda serklaj uygulamasi yapildi, ayda bir deposilin onerildi, ayni zamanda clexan ve magnezyumda kullaniyorum..kk.
Gecen dr. Kontrolumde CRP bakildi,sonuc :21 cikti drum sorun yaratmayacagini soyledi, ama ben EMR den cok korkuyorum, emrye karsi ne yapabilirim, bana ne onerirsiniz? Vajinamda
batma seklinde agrilarim var... Biri diyo sende septum var, biri
diyo rahmin dar, ne yapacagimi sasirmis durumdayim
Lutfen cevaplayin crp:21 yuksekmi ? Deposilin B grubu
streptekoklara karsi( membrani onlar inceltiyomus galiba) etkilimi ne yapmaliyim onerileriniz neler??????
Simdiden tesekur ederim
Sevgiler

Cok gecmis olsun. Sizi çok iyi hatırlıyorum. Hacettepe Üniversitesinde Prof. Dr. Özgür Deren tüm sorularınıza yanıt verecektir. Sağlıklı bir gebelik dilerim

Back