• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lutfennn görgüsüz olmayiiinnnnn....

NeOlurBiSabah

dünyada bensiz bırakmam seniii.... :-D
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2013
2.395
1.339
448
Allah aşkına bisey elde ettiğinizde olmayanlara nisbet yapacağınıza, size onu bahşettiği icin allaha sukredin.
Daha isteme gününde bana karşı olmaya başlayan, nişanimda, nisanlilik döneminde, düğünümde, ve evlilik surecimde beni biseye saymayan, kiskandigini acikca soyleyip demedigini komayan, evine davet etmeyip, davetime cevap vermeyen eltim, ev almaya niyetlenip biriyle anlasinca beni arayıp ayy bu aksam size geleyim guzel haberlerim var ev aliorum beeennn die aklinca hava atiorr.. kurban olam siz yapmayın hic hos deil. Allah hayırlısıni versin, ne guzel ev sahibi olmuşsun, ne yani...yer degil yurt degil unutmayin geriye sadece yaptiklarimiz, adımız, insanlara bıraktığımız iyilikler kalcak geriyeee....

Allah aşkına bisey elde ettiğinizde olmayanlara nisbet yapacağınıza, size onu bahşettiği icin allaha sukredin.
Daha isteme gününde bana karşı olmaya başlayan, nişanimda, nisanlilik döneminde, düğünümde, ve evlilik surecimde beni biseye saymayan, kiskandigini acikca soyleyip demedigini komayan, evine davet etmeyip, davetime cevap vermeyen eltim, ev almaya niyetlenip biriyle anlasinca beni arayıp ayy bu aksam size geleyim guzel haberlerim var ev aliorum beeennn die aklinca hava atiorr.. kurban olam siz yapmayın hic hos deil. Allah hayırlısıni versin, ne guzel ev sahibi olmuşsun, ne yani...yer degil yurt degil unutmayin geriye sadece yaptiklarimiz, adımız, insanlara bıraktığımız iyilikler kalcak geriyeee....
kesinlikle ,ama bu içsel bir şey..gösterişten nefret ederim..altınlarımı bile doğru düzgün takmadım,göze batmasın diye..

Ehehehe.
Aman pis insan her zaman pistir. Yazik, böyle insanlara cok üzülüyorum çünkü kendi degerlerini de mal ile olcuyorlar.. cok aci aslinda. Eltinize üzüldüm. .. :KK43:
Sorma valla. Telefonda size gelim bi ev aliorum 135m2 dior. Allah aşkına resmen buram buram kokuyor tum gece hava atcagi. Allahtan bu aksam eşim yok da kabul edemedim. Haber verirsin dio birde hee haber ederim gelde rahat rahat havani at.

kesinlikle ,ama bu içsel bir şey..gösterişten nefret ederim..altınlarımı bile doğru düzgün takmadım,göze batmasın diye..
Sormaa xaten kuyumcu gibi geziordu yeni evliyken. Sonra başlarına bi kaza geldi herseyi gitti. Biz üzülüyoruz dioruz ki ya canınız saolsun o use ama altinlarim gitti diordu.

Bizde fakirlikten ölelim :P
Görgü aileden gecen birsey bana gore notunu ona gore verin iste..

Back
X