LÜTFENNN OKUMADAN GEÇMEYİN !!! GÖRÜŞLERİNİZE İHTİYACIM VAR.../konu tekrarı

nurcan82

HAYIRLISI NE İSE O OLSUN ...
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2009
377
112
648
Geçen ay uzun protokol tüpbebek tedavisine başladık adetin ikinci günü başlayıp 12 gün estrofem kullandım.dr estrofemi bıraktıktan sonra adet olacaksın dedi ..son adet tarihim 7 eylül 28 günde bir adet olurum ..hala adet olmadım idrar negatif ,kan bhcg 1.4,ultrason muayenesinde dr gebelik yok ama rahim hala çok kalın dedi ve tarlusol adet söktürücü verdi..kullanıp kullanmama konusunda çok kararsısızım ..bir haftadır mide bulantısı,baş dönmesi,kasıklarım patlayacak gibi şiş nefes alamıyorum .sürekli ha adet oldum ha olacağım gibi bel ve kasık ağrılarım var kasıklarım yanma şeklinde batıyor. .bütün testler negatif olunca esrtofemden dedim ama şimdiye kadar adetim hiç geçmedi ...ne yapayım adet söktürücü kullanayım mı ne olur desteğinize ihtiyacım var.. eşim kesinlikle kullan diyo .bütün bu hissettiklerim psikolojik mi ):

Canım kanda bhcg baktırmışsın ve negatif çıkmış. Bulantın gebelik kaynaklı değil çünkü bulantıyı yapan zaten bhcgnin yükselmesi. Hem de bhcg 1000in üstünde olacak ki ancak bulantı yapsın.
Hissettiklerin kullandığın ilaçlardandır. Tarlusalı kullan bence. Zaten hamile olan tarlusal kullansa da adet görmüyor.
Ama çok aklında kalacaksa 5 gün daha sabret hiçbir şüphe kalmaz

çok haklısın arkadaşım mantıklı düşününce beta hcg yoksa mide neden bulansın ...yarın sabah başlıycam 10 yıldır olmayan gebelik bu ay mı olacak ...çook teşekkür ederim

çok haklısın arkadaşım mantıklı düşününce beta hcg yoksa mide neden bulansın ...yarın sabah başlıycam 10 yıldır olmayan gebelik bu ay mı olacak ...çook teşekkür ederim

Öyle deme.. umudunuzu sakin yitirmeyinn.. umut olmadan.. kotu dusunurseniz olmazz.. inanin olacagina.. morelinizi yuksek tutunn.. bizde cok bekledik bebegimizi okadar zorluklar kotulukler yasadik ama cok sukur tup bebekle hamile kaldim.. hic olmazsa yöntemlerimiz var caresiz degiliz..
ALLAH'IN izniyle insAllah olacaktr güzel arkadasim üzme kendini güclü ol..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…