Cnm allah yavruna şifa versin Cnm.çok üzüldüm inşallah iyi olacak oğlun rabbim en kısa zamanda şifa versin
Tatlım estteikportu düşünebilirsin çok geçmiş olsun.Mrb arkadaslar, benim oglum erken dogdu bpd hastasi yani kronik akciger rahatsizligi var oksijene bagimli..ankarada gidebilcegim iyi bi gogus doktoru afiyorumm..gaziye gittim ama istedim seyi bulamadim.ben kendine guvenen bilgolerinde kesin net seylerde tavsiye de buluncak doktor tavsiyelerinizi bekliyoru.m.gervekten su surec cok zorlu ve mesakatlii yardimlarinizi bekliyorumm
Mrbb merlinn ne yazdini inan anlamadim neyi dusuncemm ???Tatlım estteikportu düşünebilirsin çok geçmiş olsun.
Mrbb blackk oncelikle cvp icin tesekkurr...bu dru nerden taniyosunn...yarin arayip sorucam cerrah ilgilenirmi bilemiyorumm...sagolvasinÇok geçmiş olsun . Benim size tavsiye edebileceğim bir göğüs cerrahı var . Medicana da ama cerrahi ilgilenir mi bilmiyorum önce arayıp sorsanız doktora . Prof. Dr. Serkan han . Öncesinde doktoru arayıp bizzat sorun boşuna muayene parası vermeyin . Çok geçmiş olsun
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Cvppppplarnizii bekliyorummmmmKizlarr akciger enfeksiyonu gecirip susn oksijen tedavisi goren bebegi olan varmi aranizdaa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?