• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lütfennn yardımcı olurmusunuz bana acillll!!!!

AYPARC

Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2014
11
0
6
İzmir
arkadaşlar tedavimde kullanmam için bana 1 kutu orgalutran ve 1 kutu cetrotide lazım eğer elinde olan varsa bana acil cevap verebilirmi gerekirse elimde 1 kutu menopur var onunla değişim yapabilirim veya ücretini neyse verebilirm bana yardımcı olun lütfen bu hafta iğnelere başlıcaz allahım sen büyüksün yardım et bana :26:

arkadaşlar tedavimde kullanmam için bana 1 kutu orgalutran ve 1 kutu cetrotide lazım eğer elinde olan varsa bana acil cevap verebilirmi gerekirse elimde 1 kutu menopur var onunla değişim yapabilirim veya ücretini neyse verebilirm bana yardımcı olun lütfen bu hafta iğnelere başlıcaz allahım sen büyüksün yardım et bana :26:

Msj tekrari...
......

Son düzenleme:
Merhaba, elimde tedavimden kalan 2 kutu gonal f 450, son kullanma tarihi: 10.2014 ve 1.2015. ve 1 kutu menogon, son kullanma tarihi: 02.2015 ve 1 kutu menopur, son kullanma tarihi: 07.2016 olan ilaçlarımı uygun fiyatla satmak istiyorum. İlgilenenler meneksee@gmaail.com mesaj atabilirler.

Back
X