Ama yapamıyorum suçum ne anlamadım ben ona o kadar değer verirken görmek isterken dün yanımda kal diye yalvardım resmen kalmadıBırakın gitsin. Tüm zamanları onun olsun. Dik durun.
Biliyorum benzer konuşar açıyorum ama tam cevap alamıyorum. Erkek arkadaşım benimle zaman geçirmek istemiyor görüştüğümüzde bile bir iki saat gitmek istiyor sonra sürekli bu yüzden kavga ediyoruz sinir krizine giriyorum sebebini sordum sürekli bilmiyorum ama bazen seninle zaman çabuk geçiyor bazen geçmiyor sanki diyor yapısı gereğide baya durgun olgun biri ama bi sorun var çözemedm gitti ya yardım edin lütfen
Ama yapamıyorum suçum ne anlamadım ben ona o kadar değer verirken görmek isterken dün yanımda kal diye yalvardım resmen kalmadı
Yanlış huylarını söylüyorum hep ondan mı acabaSıkıyorsan, dert sıkıntı anlatıyorsan ondan olabilir.
Değer vermiyim diyorum yine aynıyımSizinle vakit geçirmek istemeyen adamla niye birliktesiniz?
‘Ben ona o kadar değer verirken’
Demişsiniz...
Belkide sıkıntı burda başlıyor...
Siz ona o kadar değer verirken!...
Seviyorum ama bilmiyorum bişey yapasım gelmiyor diyorAyrıl yahu çekilir mi
Adamın keyfine göre mi vakit gecireceksiniz
Belliki sevmiyor istemiyor kendini zorla hayatına dahil ettiremezsin
Zaman geçirmek istiyorum sevdiğimleSeni istemeyeni sen neden istiyorsun
İnan gercekten seviyorsa bir dk bile daha fazla yanında kalmak icin elinden geleni yaparSeviyorum ama bilmiyorum bişey yapasım gelmiyor diyor
Benim suçum olabilir mi sizce yada onun yapısı gereği gezmeyi falan sevmitorİnan gercekten seviyorsa bir dk bile daha fazla yanında kalmak icin elinden geleni yapar
Sevgi böyle bişey değil
Kendinden biliyorsun aslında sevmenin ne oldugunu
Şahsen ben bunu sürekli annem bile yapsa soğuyorumYanlış huylarını söylüyorum hep ondan mı acaba
Yani suç bende olabilir öyle miŞahsen ben bunu sürekli annem bile yapsa soğuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?