canım ne anlama geliyor bilmiyorum benim sadece dün ve ondan önceki gece kahverengi akıntım geldi onuda sadece silince anlayabiliyordum camaşırıma bulaşmamıştı dün öğlene doğru kesildi bende bu sabah idrar testi yaptım sonuç pozitifti umarım seninkide öyle birşey değildir
canım ne anlama geliyor bilmiyorum benim sadece dün ve ondan önceki gece kahverengi akıntım geldi onuda sadece silince anlayabiliyordum camaşırıma bulaşmamıştı dün öğlene doğru kesildi bende bu sabah idrar testi yaptım sonuç pozitifti umarım seninkide öyle birşey değildir
evliyim 5.5 yildir ama 1 kez korunmasiz yaptik hepsi bu. sanmiyorum gebelik ama meraktan sordum
ilacla korunmadik hic bir zaman. yani esim korundu. biliyorum olma ihtimali dusuk ama zaten ciddi deneme doneminde deiliz :)ilk defa korunmasiz yapiyorsaniz hamile değilsinizdir cunku korunup ta bi kere korunmasiz olursa hamile kalma ihtimali cok dusuk ihtimal ben yaklaişk 3 4 aydir korunmuyorz olmadi
ilacla korunmadik hic bir zaman. yani esim korundu. biliyorum olma ihtimali dusuk ama zaten ciddi deneme doneminde deiliz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?