Lutfennnn yardimci olur musunuz? Deneyim ve bilgilere ihtiyacim var

epack_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2011
2.170
13
158
- Yurtdışı
Kizlar adetim normalde 21 ocak ama 22 olabilri diyordum. Suana kadar adet olacak gibi kasik agrim yoktu ama simdi tuvalete gittim ve hic hissetmmitim hafif sulu kahve ve sulu kan gibi bi akinti olmus. 2 cm capinda yayilmis kiloda. kan ole koyu deil kahverengi de cok koyu deil daha cok sulumsu bu ne anlama geliyor lutfen yardim... test ve doktor imkanim yok en azindan bu crs ya kadar

canım gebelik hakkında bilgim yok , henüz bekarım zaten ama , benimde adetim ilk gün bazen öyle gelebiliyor , bi yarına kadar bekle istersen ... yada şey derler kimi zaman duymuştum , hani geçen aylardan içerde kalan akarmış temizlenirmiş falan bilemedim şimdi

canım ne anlama geliyor bilmiyorum benim sadece dün ve ondan önceki gece kahverengi akıntım geldi onuda sadece silince anlayabiliyordum camaşırıma bulaşmamıştı dün öğlene doğru kesildi bende bu sabah idrar testi yaptım sonuç pozitifti umarım seninkide öyle birşey değildir

sulu sekilde tam da koyu kahve deil nasil anlatsam bilmiyorum ama adet kani koy renkli olur ya da bazen adet bitiminde gelen koyu renkli kahverengi akinti gibi deil. kiloda siviyla damlamis kagida silince solgun renkli kahve ve az da acik renk kan gibi

adet olmaya baslisosn canim benimde ayin 20sinde olmamgerkirken 14 de oldum bi anda oldu benimde adet mi değil mi diye korkmustum ama adet oldum benim bu sefer adetim uzun surdu bole pek olmazdi seninde oledir umuarim

tebrik ederimmmm :))))

evliyim 5.5 yildir ama 1 kez korunmasiz yaptik hepsi bu. sanmiyorum gebelik ama meraktan sordum

ilk defa korunmasiz yapiyorsaniz hamile değilsinizdir cunku korunup ta bi kere korunmasiz olursa hamile kalma ihtimali cok dusuk ihtimal ben yaklaişk 3 4 aydir korunmuyorz olmadi

ilk defa korunmasiz yapiyorsaniz hamile değilsinizdir cunku korunup ta bi kere korunmasiz olursa hamile kalma ihtimali cok dusuk ihtimal ben yaklaişk 3 4 aydir korunmuyorz olmadi
ilacla korunmadik hic bir zaman. yani esim korundu. biliyorum olma ihtimali dusuk ama zaten ciddi deneme doneminde deiliz :)

canım senin reglin başlamış...tutunma kanamasının daha önce olması gerekirdi...tabi üstüne görmüyorsan...

canım benim o k.rengi akıntı yada sulu kan gibi şey bende de oluyor her adet başlamadan 2 en fazla 3 gün önce bende bu ay gebelikten şüpheleniyorum ve k.rengi akıntım 5 gün önceden gelmeye başladı işin ilginç yanıda 1 gün geliyor 1 gün ugramıyor adet olmadan önce gelenlerde wc ye her gittiğimde gelirdi birde sol tarafımda bi sızılama var daha doğrusu sanki bir yer zonkluyor psikolojikmi aca diye çok düşünüyorum malum çift çizgiyide 1 testte gördüm ama diğerlerinde göremedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…