- Konu Sahibi leyla_ebrum
-
genelde hacettepede iyi doktorlar var diyorlar
ücret 4-6 bin gibi biley sanırım
Cevabin icin tesekkur ederim forumda ameliyat olan col var ankara devlet hastanelerinde sagolsun hic bir arkadas cvp vermemis eger dedigin gibi ise fiyatlar ozelden hic bir farki yokk neden bukadar uçuk rakamlar onu anlamadim6 bin devlete verecegime cok istedigim dr zühtü demir e gider ayni fiystlarda ameliyat olurum ynede beklicem arkadaslarin cvplarini
zühtü demir in ne kadar
birde burnunuzda neyi değiştirmek istiyorsunuz
zühtü demir in ne kadar
birde burnunuzda neyi değiştirmek istiyorsunuz
Aynen cnm yaşlandıkça Burnum benim de büyüdü yaptirmam şart sincanda esabil ekere olan çok fiyatı 1.5 su en son muayene ol benceYukarda attim yandan profilimi hafif kemik var ve burun ucum asagida nefret ediyorum resim cekinmekten ben 33 yasindayim yas ilerledikce de sanki burnumun seklide degisiyor anlamadim zuhtu demir 6,5 7,00 lira suan imkansiz bu fiyatlar
yine iyiymiş buYukarda attim yandan profilimi hafif kemik var ve burun ucum asagida nefret ediyorum resim cekinmekten ben 33 yasindayim yas ilerledikce de sanki burnumun seklide degisiyor anlamadim zuhtu demir 6,5 7,00 lira suan imkansiz bu fiyatlar
Aynen cnm yaşlandıkça Burnum benim de büyüdü yaptirmam şart sincanda esabil ekere olan çok fiyatı 1.5 su en son muayene ol bence
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/eski-ve-yeni-burnum-degisim.710782/Cnm ayrintili bilgi verirmisin sincanda esabil mi ?? Fiyat 1,500 mu ?? Acaba memnuniyet ne kadar hic yaptiranlara denk geldinmi cnm ayriyeten ben goguste olacagim oglum 19 aylik halen emziriyorum bu yaz kesecegim ve direk iki ameliyati olacagim oyuzden fiyatlar benim icin cok onemli kuzum gogus ne kadar acabaikisini olanlar memnunmu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?