Lütfennnn yardimmmm :( ankarada devlet hastanesinde burun ameliyati olanlarrrrr :'(

leyla_ebrum

Değişim seninle başlar ;)
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2011
627
392
323
Ankara
Merhaba kardeslerim ablalarim :(
Ben ankarada oturuyorum ve devlet hastanesinde ameliyat olmak istiyorum maleseff maddiyattan dolayi hangi hastanede hangi dra ozellikle nekadar ucret odediniz neolur cvp verin forumlari gezdim net sorumun cevabini alamadim sindiden Allah razi olsunn :(

Memnunniyetiniz nedir kesinlikle su hastaneye su dra gitme diyebileceginiz bir durum varsa da paylasirmisiniz guzel insanlar

genelde hacettepede iyi doktorlar var diyorlar
ücret 4-6 bin gibi biley sanırım

genelde hacettepede iyi doktorlar var diyorlar
ücret 4-6 bin gibi biley sanırım

Cevabin icin tesekkur ederim forumda ameliyat olan col var ankara devlet hastanelerinde sagolsun hic bir arkadas cvp vermemis eger dedigin gibi ise fiyatlar ozelden hic bir farki yokk neden bukadar uçuk rakamlar onu anlamadim :( 6 bin devlete verecegime cok istedigim dr zühtü demir e gider ayni fiystlarda ameliyat olurum :( ynede beklicem arkadaslarin cvplarini

Cevabin icin tesekkur ederim forumda ameliyat olan col var ankara devlet hastanelerinde sagolsun hic bir arkadas cvp vermemis eger dedigin gibi ise fiyatlar ozelden hic bir farki yokk neden bukadar uçuk rakamlar onu anlamadim :KK43: 6 bin devlete verecegime cok istedigim dr zühtü demir e gider ayni fiystlarda ameliyat olurum :KK43: ynede beklicem arkadaslarin cvplarini

zühtü demir in ne kadar
birde burnunuzda neyi değiştirmek istiyorsunuz

Eklentiler

• IMG_20160304_181615.webp
    IMG_20160304_181615.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 179
  • IMG_20160304_181520.webp
    IMG_20160304_181520.webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 178
  • IMG_20160304_181552.webp
    IMG_20160304_181552.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 175
zühtü demir in ne kadar
birde burnunuzda neyi değiştirmek istiyorsunuz

Yukarda attim yandan profilimi hafif kemik var ve burun ucum asagida nefret ediyorum resim cekinmekten ben 33 yasindayim yas ilerledikce de sanki burnumun seklide degisiyor anlamadim zuhtu demir 6,5 7,00 lira suan imkansiz bu fiyatlar :(

Yukarda attim yandan profilimi hafif kemik var ve burun ucum asagida nefret ediyorum resim cekinmekten ben 33 yasindayim yas ilerledikce de sanki burnumun seklide degisiyor anlamadim zuhtu demir 6,5 7,00 lira suan imkansiz bu fiyatlar :KK43:
Aynen cnm yaşlandıkça Burnum benim de büyüdü yaptirmam şart sincanda esabil ekere olan çok fiyatı 1.5 su en son muayene ol bence

Yukarda attim yandan profilimi hafif kemik var ve burun ucum asagida nefret ediyorum resim cekinmekten ben 33 yasindayim yas ilerledikce de sanki burnumun seklide degisiyor anlamadim zuhtu demir 6,5 7,00 lira suan imkansiz bu fiyatlar :KK43:
yine iyiymiş bu
15 000 tl ye yapan yine var

Aynen cnm yaşlandıkça Burnum benim de büyüdü yaptirmam şart sincanda esabil ekere olan çok fiyatı 1.5 su en son muayene ol bence

Cnm ayrintili bilgi verirmisin sincanda esabil mi ?? Fiyat 1,500 mu ?? Acaba memnuniyet ne kadar hic yaptiranlara denk geldinmi cnm ayriyeten ben goguste olacagim oglum 19 aylik halen emziriyorum bu yaz kesecegim ve direk iki ameliyati olacagim oyuzden fiyatlar benim icin cok onemli kuzum gogus ne kadar acaba :( ikisini olanlar memnunmu acaba :(

Cnm ayrintili bilgi verirmisin sincanda esabil mi ?? Fiyat 1,500 mu ?? Acaba memnuniyet ne kadar hic yaptiranlara denk geldinmi cnm ayriyeten ben goguste olacagim oglum 19 aylik halen emziriyorum bu yaz kesecegim ve direk iki ameliyati olacagim oyuzden fiyatlar benim icin cok onemli kuzum gogus ne kadar acaba :KK43: ikisini olanlar memnunmu acaba :KK43:
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/eski-ve-yeni-burnum-degisim.710782/
Bu linkteki bayanın burnunu yapmış plastik cerrah zaten göğüs de yapiyor SSK varsa tabi devlette o civar devlette en fazla 2 bindir zaten

Okuduklarımdan hayrete düştüm arkadaşlar. Benim çok yakın arkadaşım şubat tatilinde ameliyat oldu Gazi'de. Doktor 700 lira demiş ancak 300 liraya olmuştu ameliyatını. Ben de Kırıkkale'nin üniversite hastanesine muayene oldum 1000 tl hazırda dursun ama malzemeci ne kadar isterse parayı ona veriyosunuz. Ben 1000 derim sen 300e olursun mesela dedi. Bu kadar uçuk fiyatlarla giderim özele çatır çutur olurum ameliyatımı. Ne anlamı kalır ki devlette olmanın ?

Ankara' da bende çok araştırdım canım ama madem devlet hastahanesine olacağım o kadar ücret vermeyeyim dedim.
Bunun için de Çankırı devlet hastahanesine muayene olmaya gittim orada methini çok duyduğum doktorum Murat Görkem Ataman ile gayet kolay bir operasyon ve çok güzel bir sonuç aldım . Öneririm (:

Back
X