Slm Arkadaslar bayadan beri girmedim onca olaylar yasadim GebeLik hakkinda
Sizin bana yardiminiz lazim, ben 11-12 aya dogru dogal bir düsük yasadim kimyasalda denile bilir.
3aydir Adetim cok düzensiz hep duzenliydi ayin 20 sinde gelirdi simdi bir Hormon bozuklugu yasiyorum sanirim dusukten sonra!
DOK. bana 3 ay daha bekle dedi haplada duzene girdigini söylemislerdi ama Hap yazmadi iyi degil dedi Hap yazarsam olmaz dedi ama
Hapsiz devam edersen daha yüksek dedineyseki ben hapi kullanmadim yani 2 senedirde korunmu<yoruz ne esim nede ben!
Simdi benim 3ay daha beklememmi lazim Arkadaslar Adetim düzenli gelmesi icin ? simdi duzensiz olusmazmi hamisLik
Kafam bu yüzden cok karisik:44: Benim gibi yasayan varsa ltf bana cevap yazsin ck sevinirimSimdiden tsk ederim cvlariniz icin!
Ovulasyon Hap gibi bisimi oluyor cnm kullanmam icin bi duzene girsede bisiler olsa diye bekliyorummm..bakalim senin dedigin gibi bal yicem düzenlimi yedin cnm Bal,cörek otunu fln cvaplarsan cok sevinirimm..
canım idrarla yapılan bir test tıpkı gebelik testleri gibi. yumurtlama olduğunda 2 tane aynı koyulukta çizgi çıkıyor. eczanelerde satılan bir şey. ya da internetten de sipariş verebiliyorsun. illaki senin olduğun yerde de vardır.
bu tür konularda en önemli şey aslında rahatlık ne kadar öyle olması zor olsa da. rahat oldukça bu adet yumurtlama düzenli oluyor.
Cnm bu test Adet düzensizliginledemi anlasiliyor yumurta ne zaman catliyor diye cunki Adet duzensiz olursa Hamislik gerceLesmez diye duymusdum?canım idrarla yapılan bir test tıpkı gebelik testleri gibi. yumurtlama olduğunda 2 tane aynı koyulukta çizgi çıkıyor. eczanelerde satılan bir şey. ya da internetten de sipariş verebiliyorsun. illaki senin olduğun yerde de vardır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?