Lütfennnn yardimmmm arkdaslar

Brake

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2011
387
12
68
Slm Arkadaslar bayadan beri girmedim onca olaylar yasadim GebeLik hakkinda
Sizin bana yardiminiz lazim, ben 11-12 aya dogru dogal bir düsük yasadim kimyasalda denile bilir.
3aydir Adetim cok düzensiz hep duzenliydi ayin 20 sinde gelirdi simdi bir Hormon bozuklugu yasiyorum sanirim dusukten sonra!:43:
DOK. bana 3 ay daha bekle dedi haplada duzene girdigini söylemislerdi ama Hap yazmadi iyi degil dedi Hap yazarsam olmaz dedi ama
Hapsiz devam edersen daha yüksek dedi:53: neyseki ben hapi kullanmadim yani 2 senedirde korunmu<yoruz ne esim nede ben!
Simdi benim 3ay daha beklememmi lazim Arkadaslar Adetim düzenli gelmesi icin ? simdi duzensiz olusmazmi hamisLik :53::53:
Kafam bu yüzden cok karisik:44: Benim gibi yasayan varsa ltf bana cevap yazsin ck sevinirim:38::38:Simdiden tsk ederim cvlariniz icin!:34:

Slm Arkadaslar bayadan beri girmedim onca olaylar yasadim GebeLik hakkinda
Sizin bana yardiminiz lazim, ben 11-12 aya dogru dogal bir düsük yasadim kimyasalda denile bilir.
3aydir Adetim cok düzensiz hep duzenliydi ayin 20 sinde gelirdi simdi bir Hormon bozuklugu yasiyorum sanirim dusukten sonra!:43:
DOK. bana 3 ay daha bekle dedi haplada duzene girdigini söylemislerdi ama Hap yazmadi iyi degil dedi Hap yazarsam olmaz dedi ama
Hapsiz devam edersen daha yüksek dedi:53: neyseki ben hapi kullanmadim yani 2 senedirde korunmu<yoruz ne esim nede ben!
Simdi benim 3ay daha beklememmi lazim Arkadaslar Adetim düzenli gelmesi icin ? simdi duzensiz olusmazmi hamisLik :53::53:
Kafam bu yüzden cok karisik:44: Benim gibi yasayan varsa ltf bana cevap yazsin ck sevinirim:38::38:Simdiden tsk ederim cvlariniz icin!:34:

canım düşük sonrası düzensizlikler olabiliyor. benim de öyle oldu. 2 ay bal tarçın çörek otu kullandım. son 2 aydır 32 günde 1 düzeni var. bence 3 ay bekleme. ovulasyon testi kullan. adetin düzensiz olduğu için ne zaman yumurtladığını anlamazsın. ovulasyon testi ile en azından ne zaman olduğunu bilir ona göre denersin.

Cnm ovulasyon testi nasil yaptircam ben yurt disinda yasiyorum k.bakma pek anlamyiorum bu islerdende dok bana bisi yazmadi Cörek ötü mu icmem lazimm yoksa duzelmesinemi beklemem lazim:(:18:cvp icin
simdiden tsk ederim:16:

Ovulasyon Hap gibi bisimi oluyor cnm kullanmam icin bi duzene girsede bisiler olsa diye bekliyorummm..bakalim senin dedigin gibi bal yicem düzenlimi yedin cnm Bal,cörek otunu fln cvaplarsan cok sevinirimm..

Son düzenleme:
Ovulasyon Hap gibi bisimi oluyor cnm kullanmam icin bi duzene girsede bisiler olsa diye bekliyorummm..bakalim senin dedigin gibi bal yicem düzenlimi yedin cnm Bal,cörek otunu fln cvaplarsan cok sevinirimm..

canım idrarla yapılan bir test tıpkı gebelik testleri gibi. yumurtlama olduğunda 2 tane aynı koyulukta çizgi çıkıyor. eczanelerde satılan bir şey. ya da internetten de sipariş verebiliyorsun. illaki senin olduğun yerde de vardır.

bu tür konularda en önemli şey aslında rahatlık ne kadar öyle olması zor olsa da. rahat oldukça bu adet yumurtlama düzenli oluyor.

canım idrarla yapılan bir test tıpkı gebelik testleri gibi. yumurtlama olduğunda 2 tane aynı koyulukta çizgi çıkıyor. eczanelerde satılan bir şey. ya da internetten de sipariş verebiliyorsun. illaki senin olduğun yerde de vardır.

'HM bilmiyordum cnm arastirma yapmam lazim tsk ederim cevap icinn:21: bi bakayimm hic denemedim ama duymusdumm..! evt bende öle daha kolay olacagini anladim
cok tsk ederim cnmmm cevaplarin icin:16:

bu tür konularda en önemli şey aslında rahatlık ne kadar öyle olması zor olsa da. rahat oldukça bu adet yumurtlama düzenli oluyor.

evet cnm RahatLik ama iste ama korku doluyumda onca yasananlardan sonra Allahim kimsye göstermesin ins(amin):nazar::nazar::nazar:

Cnm bu test Adet düzensizliginledemi anlasiliyor yumurta ne zaman catliyor diye cunki Adet duzensiz olursa Hamislik gerceLesmez diye duymusdum?:15:

canım adet düzensiz de olsa yumurtlama olabiliyor. zaten adet düzensizliğinde ne zaman yumurtladığını bilemiyorsun. bu testler işe yarıyor o günü tesbit etmede

canim bu ovulasyon testi arkadasin dedigi gibi gebelik testine benziyo. almanyadasin sen sanirim ben avusturyadayim burda bipa diye bi magaza var ordan aliyorum ben genelde sanriim almanyada o yok ama dm var sanirim orda olabilir. genelde ovulasyon testlerinin icinde 5 tane falan oluyo. benim aldigim testin adi ovucontrol belki sende oralarda bulursun duye söyledim. yada eczaneden alirsin olmadi

arkadaslar ben bugun tam 8 haftalik 3 günlük hamisim ve sizlere cok önemLi bir sorum
Olucaktiii yemek yaparken yanik kokusu geldii ve yanik kokusunu ister istemez icime cektim
Sizce bu bebege zarar verir mi Ltfff bana yardimci olunnn:ssz: cOOOOk korkuyorummmm
cevaplariniz icin simdiden tsk ederimm..:49:

Back
X