Lütfennnnnn bakın yardım edin

Betusskuruu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2018
76
27
88
31
Arkadaslar reglim 8 gün gecikti. İdrar testi yaptım 2 gün arayla 3 tane yaptım hepsi pozitif çıktı. Bugün doktora gittim. Alttan baktı kese göremedi. Kan verdim 3041 çıktı betahcg. Dış gebelik olabilir dedi. Cuma günü tekrar bakıcak delirmek üzereyim. Yaşayan var mı bunu?

Arkadaslar reglim 8 gün gecikti. İdrar testi yaptım 2 gün arayla 3 tane yaptım hepsi pozitif çıktı. Bugün doktora gittim. Alttan baktı kese göremedi. Kan verdim 3041 çıktı betahcg. Dış gebelik olabilir dedi. Cuma günü tekrar bakıcak delirmek üzereyim. Yaşayan var mı bunu?
Canım daha küçüktür ondan görünmemiş olabilir bekle az daha inşallah kötü bişey olmaz iyi düşün iyi olsun. Benimde değerim 3140 çıktı görünmedi ama alttan bakmadı doktorum gerek yok küçük daha dedi bu cuma tekrar gitcem

Senin kaç haftalık tahmini canım benim 5 hafta falan oluyor tahminlere göre. Durumumuz nerdeyse aynı haber ver sende bana cuma günü hayırlı haberler inşallah

Senin kaç haftalık tahmini canım benim 5 hafta falan oluyor tahminlere göre. Durumumuz nerdeyse aynı haber ver sende bana cuma günü hayırlı haberler inşallah
Benim 5 hafta 3 gün sanırım canım tabi veririm haber inşallah ikimizde güzel haberler alırız

Canım dert etme kendine böyle 6. Hafta da bile görünmeyen keseler olabiliyor. Bir de doktorlar ben ve eşimin kuzeni de dahil hep en başta dış gebelik diyip bizi cehennemin dinine attılar sağlıklı olduğunu öğrenene kadar. Her zaman en kötüsünü düşünüp söylüyorlar.. sen içini ferah tut

K
Korkmayın doktorlar keseyi görene kadar bunun olabileceğini herkese söylüyorlar, keseyi gördükten sonra birde kalp atışını duymak için bekleyeceksiniz onda da boş gebelik olabilir diyorlar.. yani bebeği tam anlamıyla görmeden bütün olabilecek şeyleri söylüyorlar.. içinizi ferah tutun inşallah keseyi görür kalp atışlarını da duyarsınız ☺️

Canım dert etme kendine böyle 6. Hafta da bile görünmeyen keseler olabiliyor. Bir de doktorlar ben ve eşimin kuzeni de dahil hep en başta dış gebelik diyip bizi cehennemin dinine attılar sağlıklı olduğunu öğrenene kadar. Her zaman en kötüsünü düşünüp söylüyorlar.. sen içini ferah tut

Çok teşekkür ederim cevabınız için. Evet eve geldiğimden beri arastırıyorum öyleymiş. 6 hafta da gören de varmış. Dediğin gibi bende şuan cehennemin dibindeyim. Olumsuz düşünmek istemiyorum. Ama olumlu düşünüp sonuç kötü çıkarsa daha cok yıkılmak da istemiyorum. Rabbim ne derse o, oll der olur hayırlısı olsun demekten başka şansımız yok. Bakalımmcuma günü her sey netlesecek insallah

K

Korkmayın doktorlar keseyi görene kadar bunun olabileceğini herkese söylüyorlar, keseyi gördükten sonra birde kalp atışını duymak için bekleyeceksiniz onda da boş gebelik olabilir diyorlar.. yani bebeği tam anlamıyla görmeden bütün olabilecek şeyleri söylüyorlar.. içinizi ferah tutun inşallah keseyi görür kalp atışlarını da duyarsınız ☺

Çok teşekkür ederim cevabınız için icim icimi yerken böyle seyler duymak insanı rahatlatıyor 🙏🙏🙏

Aynı seylerı bende duydum.dıs gebelık dendı.bos gebelık dendı.kac defa kan aldırdım. Hcg takıbı yapıldı.sonuc olarak.kızım 1 yasında suan.korkmqyın.doktorlar sagolsunlar her zmn annelerı tedırgın etmeyı sevıyorlar

Canim gec dollenme olabilir ultraaon cihazindan kaynakli olabilir dr ilgisizliginden olabilir hersey olabilir gonlunu ferah tut

Olabiliyor evet ama 3 binde vajinal görünmesi gerekirdi. Bir kaç gün sonra yine görün doktoruna Allah korusun dış gebelikse tehlikeli. Erken teşhis önemli canım. İnşallah görürsün 🙏🙏

Çok teşekkür ederim cevabınız için. Evet eve geldiğimden beri arastırıyorum öyleymiş. 6 hafta da gören de varmış. Dediğin gibi bende şuan cehennemin dibindeyim. Olumsuz düşünmek istemiyorum. Ama olumlu düşünüp sonuç kötü çıkarsa daha cok yıkılmak da istemiyorum. Rabbim ne derse o, oll der olur hayırlısı olsun demekten başka şansımız yok. Bakalımmcuma günü her sey netlesecek insallah
Olumsuz düşünüp stres yapma bu haftalarda genetiğin kodlanıyor bebeğe o da kaygılı olmasın 😊

Aynı seylerı bende duydum.dıs gebelık dendı.bos gebelık dendı.kac defa kan aldırdım. Hcg takıbı yapıldı.sonuc olarak.kızım 1 yasında suan.korkmqyın.doktorlar sagolsunlar her zmn annelerı tedırgın etmeyı sevıyorlar

Cevabınız için teşekkür ederim insallah bende yarın görürürüm keseyi

Olabiliyor evet ama 3 binde vajinal görünmesi gerekirdi. Bir kaç gün sonra yine görün doktoruna Allah korusun dış gebelikse tehlikeli. Erken teşhis önemli canım. İnşallah görürsün 🙏🙏

Biraz araştırdım 5000 de gören de var vajinadan. Ama tabi dış gebelikte olabilir doktor da bunu söyledi zaten ihtimal olarak. Gelen Allah'tan ne diyelim. İnsallah bizimle olur 🙏

Canim gec dollenme olabilir ultraaon cihazindan kaynakli olabilir dr ilgisizliginden olabilir hersey olabilir gonlunu ferah tut

İnsallah dediğin ihtimallerden birisidir :) yarın öğrenicez insallah hayırlısıyla. Ferah tutmak icin elimden geleni yapıyorum

Herkese teşekkür ederim ama maalesef. Değer 4064 çıktı kalitesiz gebelik veya dış gebelik dedi doktor. 2 katına çıkması gerekiyormus ilk sonucun. Üzgünüm çok 😥😥

Back
X