Lütfennnnnn bakın yardım edin

Herkese teşekkür ederim ama maalesef. Değer 4064 çıktı kalitesiz gebelik veya dış gebelik dedi doktor. 2 katına çıkması gerekiyormus ilk sonucun. Üzgünüm çok 😥😥
Rabbim yardımcın olsun. Bakmadı mı tekrar vajinal ultrasonla. Dış gebelik olması saçma. Dış gebeliklerde çok çok yüksek çıkıyor değer. Bence bir sorunun yoksa beklemekte fayda var. Rabbimden umut kesilmez. Belki gelişir. Vardı burda bi kaç böyle durum.

Baktı vajinal ultrasonla tammnet gözükmüyor ama kese var sanki dedi. Yine kana bakalım 2 katına çıkarsa belki kese gec gözükecektir dedi. Ama beta istenen değerde artmayınca dış gebelik ya da düşük olur dedi ama ne kanamam var ne ağrım var anlamadım bende

Baktı vajinal ultrasonla tammnet gözükmüyor ama kese var sanki dedi. Yine kana bakalım 2 katına çıkarsa belki kese gec gözükecektir dedi. Ama beta istenen değerde artmayınca dış gebelik ya da düşük olur dedi ama ne kanamam var ne ağrım var anlamadım bende
canim uzulme benimde subat ayinda durumum ayni bu sekildeydi malesef dusuk oldu ama su anda tekrar hamileyim Allahin takdiri bende cok uzulmustum insallah seninde guzel ve mutlu haberlerin olur belki degerde birden yukselir ama eger yukselmezse kendiliginde dusse senin icin daha iyi olur 🌹

Ilk.kan degerın ne cıkmıstı.bence doktorunu degıstır.

İlk kan değerim 3041 çıkmıstı 2 gün sonra 4064 oldu ya en iyi yerlerden biri gittiğim yer. Sırf Corona var diye hastaneye bile gitmedim. Amamdış gebelik ya da düşük dedi. İşin ilginc tarafı ağrım yok kanamam yok beklıyorum öyle. Pazartesi tekrar kan vericem ve vajinal ultrasondan bakılacak

canim uzulme benimde subat ayinda durumum ayni bu sekildeydi malesef dusuk oldu ama su anda tekrar hamileyim Allahin takdiri bende cok uzulmustum insallah seninde guzel ve mutlu haberlerin olur belki degerde birden yukselir ama eger yukselmezse kendiliginde dusse senin icin daha iyi olur 🌹

Benimde düşüncem öyle insallah kendiliğinden düşer yoksa kürtaj olcakmıs falan düşünmek bile istemiyorum cok can sıkıcı seyler. Ama hala kanama ve ağrı yok pazarteisni beklıyorum. Dediğin gibi takdiri ilahi ol derse olur 🤗 senin adına sevindimm rabbim sağ sağlim kucagına almayı nasip etsin🤲

Benimde ilk gittiğimde alttan gözükmedi stres yapma canım bi dahaki gittiğinde gözükür beta değernide bu kadar kafana takma

Benimde ilk gittiğimde alttan gözükmedi stres yapma canım bi dahaki gittiğinde gözükür beta değernide bu kadar kafana takma

Artık gerçekten ne düşüneceğini bilmiyorum cuma günü o kadar yıkıldım o kadar ağladım ki, umutlanıp tekrar üzülmek istemiyorum. Pazartesi belli olacak insallah

Artık gerçekten ne düşüneceğini bilmiyorum cuma günü o kadar yıkıldım o kadar ağladım ki, umutlanıp tekrar üzülmek istemiyorum. Pazartesi belli olacak insallah
Valla benim bir arkadaşıma sürekli dış gebelik dediler 3 4 hastane tam aldırma masasındamı desem sandalyesndemi desem farklı bir doktor gelp bakyor ve normal gebelik bu diyor ve almıyor herşey olabilr sen güzel seyler düsün

Valla benim bir arkadaşıma sürekli dış gebelik dediler 3 4 hastane tam aldırma masasındamı desem sandalyesndemi desem farklı bir doktor gelp bakyor ve normal gebelik bu diyor ve almıyor herşey olabilr sen güzel seyler düsün

Artık o kadar cok sey düşünüyorum ki kafam allak bullak oldu. Hayırlısı olsun demekten baska şansım yok :))))

alttan 1500 den sonra goruyoruz gorunmesi。lazimdi demisti bana doktor 2000 de gozuktu belli olmuyoki

Maalesef kızlar bugün sol tüpümde ufak kese göründü. Dış gebelik kesinleşti. Kan verdim betaya göre ya kendi düşecek ya iğne ya da kürtaj olacak hayırlısı olur insallah cok tırsıyorum

Cok gecmiş olsun hayırlısı boyleymiş.demekki.inşallah kolay bır sekılde atlatırsın bu donemi.

Cok gecmiş olsun hayırlısı boyleymiş.demekki.inşallah kolay bır sekılde atlatırsın bu donemi.

Simdi baska haataneden geliyorum değerim 9570 e çıkmış kese de görüldü seviniyorum ama yine üzülürüm diye de korkuyorummmm rabbim insallah tekrar hayal kırıklığı yasatmaz :)))))

Ay canım anlamadım şimdi kese rahımdemi gorundu dıger hastanede yanlişlikmı olmus

Diğer hastanede rahimde hic görülmemişti. Bu hastane rahimde gördü. Yumurtalıkların da kist var kocaman bu gittiğim hastane kisti kese sanmıslardır dedi. Simdilik sorun yok değerlerim de güzel yükseliyor. İnsallah böyle devam eder 🤲

Ayy gözün aydın canım.ıkıncı bır hastaneye gıtmekle en dogrusunu yapmıssın.nasıl boyle bır hata yaparlar.

Back
X