• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lutinus kullananlar

Lutinus sonrası kanama yaşayan var mı
Ben kullandim geçen sene biraz fazla tahriş etmişim hafif mukuslu kan gelmişti bir gün boyunca az az geldi sonra geçmişti.O transferimde bebeğimi kaybettim şimdi yeni transfer oldum kullanıyorum yine bu kez ilactanmidir bilmem ilaç fazlası dışarı çıkarken ağrı oluyor.Arada yanma oluyor oda normalmi bilemedim.

Bende ilk transferimde 12 gün kullandım bi sorun olmadı şimdi 2. Transferdeyim 4. Gün bugün kaşıntıdan çıldırıcam özellikle içi çok kaşınıyor napıcam bilmiyorum.. Ama bendede kanama olmadı

Bende ilk transferimde 12 gün kullandım bi sorun olmadı şimdi 2. Transferdeyim 4. Gün bugün kaşıntıdan çıldırıcam özellikle içi çok kaşınıyor napıcam bilmiyorum.. Am

Bende ilk transferimde 12 gün kullandım bi sorun olmadı şimdi 2. Transferdeyim 4. Gün bugün kaşıntıdan çıldırıcam özellikle içi çok kaşınıyor napıcam bilmiyorum.. Ama bendede kanama olmadı
Sizde de fitil dışarı geri akıyor mu bende mesela sabah koyuyorum akşama doğru beyaz beyaz erimiş şekilde akıyor acaba normal mi yoksa herkeste mi böyle oluyor

Sizde de fitil dışarı geri akıyor mu bende mesela sabah koyuyorum akşama doğru beyaz beyaz erimiş şekilde akıyor acaba normal mi yoksa herkeste mi böyle oluyor
Evet o herkeste oluyor ama ben gece yatarken koymanızı tavsiye ederim hemşiler öyle söylemişti bana gün içinde ayaklandığımız için daha fazla geri geliyor. Kaşıntıdan dolayı ben bıraktım progestan iğne gün aşırıydı her gün oldu onu bırakınca 🥹

Evet o herkeste oluyor ama ben gece yatarken koymanızı tavsiye ederim hemşiler öyle söylemişti bana gün içinde ayaklandığımız için daha fazla geri geliyor. Kaşıntıdan dolayı ben bıraktım progestan iğne gün aşırıydı her gün oldu onu bırakınca 🥹
Tesekkur ederim

Merhaba arkadaşlar ben hamileliğin 4 ayına kadar kullandım doktor bıraktırdı. Size kaçıncı ayinizda biraktiniz

Back
X