Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İçime doğan kız10+3 hafta hamileyim cinsiyet tahmini yapabilen varmi?
Amin inşallah canımayy insallahbir oglum var birde kizim olursa dünyalar benim olur
tabiki öncelikle saglikli hayirli bir evlat olsun
![]()
erkek oldugunu nerden tahmin ettinizBence de erkek ama bu cinsiyet olayı 12-18 hafta arasında değişiyor o yüzden şimdilik erkek görünüyor diyelim :) yine de değişebileceği için Rabbim gönlünüze göre versin diyeyim :)
6 yıllık kadın doğum tecrübeme dayanaraktan kız diyorum tabi eğer çocuğun pipisi küçük değilse çünkü cinsiyet oluşumu bu haftada başlar 16 da kesin gorulur10+3 hafta hamileyim cinsiyet tahmini yapabilen varmi?
pardonn yurt disinda yasadigim icin Türkcem fazla iyi degilLütfen![]()
erkek oldugunu nerden tahmin ettinizevet biraz daha sabretmem gerekiyor
Benim bebeğimi de yorumlar mısınız6 yıllık kadın doğum tecrübeme dayanaraktan kız diyorum tabi eğer çocuğun pipisi küçük değilse çünkü cinsiyet oluşumu bu haftada başlar 16 da kesin gorulur
Bebeğin sadece üst kısmı var belden aşağısı net degilBenim bebeğimi de yorumlar mısınız![]()
Ya teşekkür ederim fotoğrafta net ama yüklendikten sonra demekki netleşmiyorBebeğin sadece üst kısmı var belden aşağısı net degil
Ya teşekkür ederim fotoğrafta net ama yüklendikten sonra demekki netleşmiyor
Ya teşekkür ederim fotoğrafta net ama yüklendikten sonra demekki netleşmiyor
Benim bebeğimi de yorumlar mısınız![]()
Peki bunu yorumlayabilir misiniz6 yıllık kadın doğum tecrübeme dayanaraktan kız diyorum tabi eğer çocuğun pipisi küçük değilse çünkü cinsiyet oluşumu bu haftada başlar 16 da kesin gorulur
12 haftalık banada yorum yapar mısınızNub teorisine göre anladığım kadarı ile öyle sandım ama çokta bildiğimden değil :)