Merhabalar bizim için tahmininiz nedir6 yıllık kadın doğum tecrübeme dayanaraktan kız diyorum tabi eğer çocuğun pipisi küçük değilse çünkü cinsiyet oluşumu bu haftada başlar 16 da kesin gorulur
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhabalar bizim için tahmininiz nedir6 yıllık kadın doğum tecrübeme dayanaraktan kız diyorum tabi eğer çocuğun pipisi küçük değilse çünkü cinsiyet oluşumu bu haftada başlar 16 da kesin gorulur
Annesi ayaklar kapalı ama daha net bı şekilde resmi var miMerhabalar bizim için tahmininiz nedir Eki Görüntüle 3107843
Maalesef yok elimde sadece bunlar varAnnesi ayaklar kapalı ama daha net bı şekilde resmi var mi
Bak burda diğer resimlere oranla daha iyi acı ters ama kız olabilir yandan bakınca tam belli olmasa daMaalesef yok elimde sadece bunlar var
6 yıllık kadın doğum tecrübeme dayanaraktan kız diyorum tabi eğer çocuğun pipisi küçük değilse çünkü cinsiyet oluşumu bu haftada başlar 16 da kesin gorulur
Şöyle yapalım mı annesi bebeğin cinsiyeti 10. Haftada oluşmaya başlar bu ultrason resmine bakarsan kız ama duruşa falan bakarsan da yapı gereği erkek duruyo onun için bı sonraki kontolune gittiğinde ki resmini at ona da bakıp tahmin edeym sağlıkla gelsin bebeginEki Görüntüle 3108525 ay ozaman banada tahmin yaparmısınız 10+2yim burda asında şuan 13e girecem![]()
Sizin bebiste minik bir çıkıntı var gibi duruyo erkek olabilir diyorum sağlıkla gelsinEki Görüntüle 3108525 ay ozaman banada tahmin yaparmısınız 10+2yim burda asında şuan 13e girecem![]()
Evet şuan daha 13olacam 12haftalıkken var ama arkası dönük bu şekilde duruş olmadığı için bunu attımŞöyle yapalım mı annesi bebeğin cinsiyeti 10. Haftada oluşmaya başlar bu ultrason resmine bakarsan kız ama duruşa falan bakarsan da yapı gereği erkek duruyo onun için bı sonraki kontolune gittiğinde ki resmini at ona da bakıp tahmin edeym sağlıkla gelsin bebegin![]()
Evet şuan daha 13olacam 12haftalıkken var ama arkası dönük bu şekilde duruş olmadığı için bunu attım![]()
Teşekkür ederimSonraki kontrolünde atarsan bakarım dediğim gibi
Canım dün kontrole gittik yeni ultrasyonuna bakarmisin bı .doktor şimdilik alışveriş yapmayın hayla kesin değil dedi
Bana da bakabilir misiniz acaba 10 haftalik6 yıllık kadın doğum tecrübeme dayanaraktan kız diyorum tabi eğer çocuğun pipisi küçük değilse çünkü cinsiyet oluşumu bu haftada başlar 16 da kesin gorulur
Yeni ultrason görüntümüz bu rica etsem tekrar bakar mısınızAma 8 haftalık bebeğin cinsiyeti daha oluşmaz ki 10 haftada başlar![]()