• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lüzumsuz insanlar

Siyahhhkelebekkk

Deli kadınlar güzel sever .
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2017
160
228
18
30
Yine konu kuzenim yine arkamdam dönen oyunlar . Sanki herşey harikaymiş gibi birde bu asalakla uğraşıyorum. Daha öncede hakkimda ileri geri konuşan insanlara olmayan şeyler anlatan ve beni aşağlamaya çalişan biri. 23 senelik kuzeniz benden 5 6 yaş büyük evli ve çocuğu var . Benimle muhabbeti toplasan 100 kelimeyi geçmemiştir uzak ve anlaşamayan görüşleri farkli olan 2 insaniz . Benimle konuşmuşta sorunlarimi anlatmişm gibi insanlara anlatiyor .Her evlilikte sorun oluyor hepimizinkinde olduğu gibi benim eşim ince ve düşünceli biri degil ama dışarıdan imrenilen bi hayatimiz var evimiz var arabamiz var asla dışarda kavga vs etmeyiz . Tabiki aile içinde sorunlarimiz var ama asla akrabalara belli etmeyiz biliyoruzki yine birbirimizden başka kimsemiz yok. Yine arkamdan birsürü şey söylemiş annesiyle tartişmiş ve anneside x se bak evi var arabasi var bir kavgasini duymadik siz doymuyorsunuz vs demiş. Kizda bana baya saymiş sövmüş bana iyide neden hedef gösteriliyorum birsürü sey söylemiş bana . Hakkima girmişler anali kizli konuşulmak istemiyorum iyi olarakta kötü olarakta. Ben kimseye örnek olcak kadar mükkemmel biride değilim mükkemmel evliliğimde yok . Ama sürekli hakaret ve iftira işitiyorum dur demek istiyorum ne yapmaliyim lütfen fikir verin direk kendiylemi konuşaym annesiylemi ama artik birilerinden bunlari duymak istemiyorum. Biri söylemese biri soruyor hakkimda söyledikleri şeyin doğru olup olmadigini.

Annesi eleştiri yapıp damarına basınca yapacağı ilk şeyi yapmış çirkinleşmiş aslı var yada yok ama önemli olan hasetlenmek, eleştiriyi kaldıramamak bence sizin gerçekten öyle olduğunuzu göstermez bu.

Kim tarafından geldi bu laflar bilmem de bariz ortayı bulandırmaya çalışacak biri , sizinle sorunu olan sizle çözecek.
Çözemiyor mu?
Uyarısını yapıp , anne kız arasın da hedef gösterilerek tartışmalar da adınızın geçmemesini öne sürebilirsiniz , bir de peşin hüküm vermeyin belki de fark laf yetiştirendedir dikkat edin...

Eski konulariniza baktimda siz disariya karsi "mukemmel" miş gibi yapiyorsunuz ama icerde o kadarda mutlu degilsiniz. Zaten disariya evliliginizdeki herseyi yansitmak zorunda degilsiniz lakin kuzeniniz durumun farkinda sanirim ve siz örnek gösterildikce bu onu yipratiyor ve hirsindan sizin gercek halinizi etrafa gostermeyi gorev edinmis gibi gorunuyor.
Aileler, aileler... Boyle kiyaslamalar yapilmasa sorun cikmayacak aslinda. Kendiside sorunlarini bu kadar disari yansitmasa bunlar olmayacak.

Bu kadar takip lafin pesine neden duseceksin? Her konusani kafaya takarsan cok isinvar.. gelip sana sorarsa halan kuzeninin bi tarafindan uydurdugunu soylersin..

Annesi kiyaslama yapinca kuzenin sinirlenmis bu durumda sorun sen degilsin,sorun o anda senin isminle kiyaslama yapilmasi.Bir baskasinin da adi gecseydi o ortamda gene sinirlenecekti kuzenin.Fazla takilma bence.

Back
X